Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirdim format dahi atılamıyor

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Önceliklen olayları anlatayım hemen hemen bilgisayara full bir upgrade yaptım ve sorunlarım başladı aldıgım parçalar anakart işlemci ekran kartı ve harddisk.
Sorunlar
Bilgisayara format atamıyorum! Xp cdsini koydum reboot yapıyorum cdden format kısmına geliyorum o sırada bilgisayar kapanıyor.
Oyun oynuyorum belli bir süre sonra aynı şekilde windows kapanıyor DAAAT tarzı uzun bir ses veriyor aynen anakarta ekran kartı takmazsınızda öterya aynen öyle ama ekran kartına dokunuyorum ekran kartı soğuk bir ısınma yok 4tane fanı var.
Felaketler üstüste gelirya windowsda login kısmını geçtikten sonra inanılmaz yavşa açılıyor ilk olarak taskbar zaten kilitleniyor mouse imlecinizi getirdiğiniz zaman yükleniyor işareti çıkıyor.
Norton 2003 securty kurdum arama yaptım birşey çıkmadı netten 3 4 yerden arama yaptım onlardada birşey çıkmadı harddiski 2 3 kez scandisk yaptım defrag yapayım dedim oda cok uzun sürüyor bunun sonucunda belli bir yerdne sonra yukardaki ilk sorunum olan restartı çekiyor.Parçaları pcgolddan aldım yarın götürmeyi düşünüyorum ama önce burda sorayım dedim bunların sebebi ne olabilir?Nası geçer[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Tam olarak bilgisayarı yazayım
512ddram
256 ATI radeon 9600
Asus p4800-X
80gb seagate
2.66 intel[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

[Bu mesaj Virus tarafından 24 December 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
512ddram tek via olması lazım cok garip bir durum bende hd den şüpeleniyorum çünkü hiç mantıklı gelmiyor boot atarken bile kapanması hddeki bazı sorunlardan dolayı oldugunu düşündürüyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

hdd den olcağını hiç sanmıyorum yeni bi hdd hiç böle sorun çıkarmaz ki işlemci de öle

ha bak aklıma bişe geldi anakartın kitapçığında ram takma bölümüne bi göz at orda "eğer 1 tek raminiz warsa şu slota takınız hedeblabla.." şeklinde bişe görürsen ramini kontrol et

ama hala daha anakart-ekran kartı uyuşmazlığı en büyük olasılık bence ama bişe söleyemiyorum çünkü radeonların neyle uyumsuzluk çıkardığını bilmiyorum[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ddr ram de 512 olcaksa 2 tane 256 takman lzm diyordu bilgisayarcılar

bilmiyom detayını[hline]Grandmaster Hamburger
Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki:
Game master= GM
Area Master = ?? hehehehe
Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki:
eh be abso
yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yarın bilgisayarcıya gitmeden önce diger bilgisayardaki bütün kartları yenisine teker teker takıcam sorun neymiş öyle bulabilirim herhalde[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

- cpu ısınmaktadır
- ekran kartı ısınmakta ve/veya uyumsuz çalışmaktadır
- ramler uyumsuz çalışmaktadır ve hatta çalıştıklarını zannetmekte ama çalışmamaktadırlar, bir yerden sonra cpu-register / ram arasındabir yerde kırılma yaratır.

3 ihtimal de olabilir. deneme yanılmayla yanlış bulunabilir, netekim teknik servis te bunu yapacaktır ilk etapta :)[hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Çok komik bir sorunmuş ama inanılmaz zamanımı yedi işlemci üstündeki fanın anakarta birleşen yerindeki plastik az çatlamış çok az ama çok az esneme payı oluyordu hatta bundan degildir herhalde modda araştırırken sorunun ondan kaynaklandığını görünce delirdik yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Benim mantığım almadı konuyu ama en baştan sona kadar yanında durdugum için ve fan dışıdada değişik birşey takmamıştı yani kesin sorun fandı ama ne alaka küçücük çatlak azcık esneme payı bırakıyor okadarmı nazik bu aletler.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...