Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bunuda bulamadım biri biliyorsa bi zahmet yazsın,kemanla çalınıyor gibi gondor falan ilk gidilirken falan çalıyor bu muzik.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 a storm is coming[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yok o diil danaaa na naaa na na diye giden :P
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Aslında bu şarkıda kemanlı ama biraz depresif gandalf Minas Tirith geldiğinde çalan gaz bi kemanlı muzik vardı.
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 concerning hobbits?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Helms Deep olması lazım?[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 The Ride of the Rohirrim ayrca herkese tavsiye ediyorum butun sarkilar cok güzel özellikle minas tirith ve twilight and shadow güzel[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 a storm is coming in üstüne tanımam[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 peki pippin'in söylediği şarkı var mı?[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 var.. Steward of Gondor[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Faerdun, 01 January 2004 20:33 tarihinde demiş ki: The Ride of the Rohirrim ayrca herkese tavsiye ediyorum butun sarkilar cok güzel özellikle minas tirith ve twilight and shadow güzel[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Buymuş saol harika birşey. Herkese teşekkürler yardımlar için bu şarkıyı tavsiye ederim.
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 sağol estel bende arkadaşlarda arıyordu bu şarkıyı.şimdi bulmuş olduk...[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 rca ederim[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bakalım nasıl bi şarkıymış *indirmeye başlar* Edit: aa bu şey edoras a giderken çalan müzik ya acaba şu filli adamların savaşa girerken söyledikleri şarkı-war cry karışımı şey bulunabilir mi?[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 January 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar