draedan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Sonucta yine kaybettik, buraya olan 2. saldırı denemesi idi. En basta sirf imp ler ve turret lar karsi karsiya iken daha sonra azar reb player lar gelmeye basladi, sonra daha da cogaldilar. Turret lardan 1 tanesini aldik sanırım ama yine kaybettik. En baslarda cok kalabalik olan imp ler oldukce geri gelmediler veya kactilar, bu yuzden sonlara dogru cok az imp gorunuyor. Bu savasta cengaver fotorafciyi oynamamin nedeni pingin 6000 ve loss 30 civarinda olmasi idi, hatta iceri o kadar rahat girdim ciktim - 5dk sonra atesleri bana ulasti lol - www.advcrew.com/swg/rebbase-1[hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ya tüm resimlere bakıyorum mutlaka 1-2 rancor 3-5 gurreck falan nedir bu pet wars mı yahu..hala gelişme yapamamışlar anlaşılan[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar