The_Ambassador Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Beyler ben oyuna başlamak istiyorum fakat ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok üşenmeyip yazarsanız veya ilgili bir adres söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hangi serverda başlıyorsun belki biraz yardımım olabilir birde şu siteye bak www.ultimatr.com kolay gelsin[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Ambassador Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Hangisini tavsiye edersin Nebula üye oluyom adminler onaylamıyo Şuan Lordofnigts mı ne öle bir yer var orda oynuyom paso connecting loss diye onu nasıl düzeltebilirim En ii server hangisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Nebulaya üyelik için paralı mail'in olması gerekiyor.Ayrıca adminler onaylamıyor.Mailine Aktivasyon linki geliyor.Link'e tıkladığında üyeliğin aktif hale geliyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Ambassador Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Tıklıyorum olmuyo böyle bir kullanıcı yok diyo Hotmail oluyo demişti bizim bir arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Olmaz. Paralı mail adresin olucak.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 en iyisi exile ama şu an kapalı işşallah açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 paralıu mail artık zorunlu deil free mail leden de artk uye olunuo. Su anda server lar kapalı olduu icin acılmıo sanırım hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Türkiyede şu aralar sağlam server yok sana tavsiyem yabancı bir serverda takılman.Ayrıca hafiften dil gerekiyo.Pek yoksa bile geliştirirsin. TAR =The Alter Realm bu serverde ispanyol , ingiliz , yunan , rus ne ararsan var, Türkte baya var.Fakat bunlar 2 ay onceki durumu.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Nebula hotmail kolaymail mynet yahoo vs free mail iceren adresleri kabul etmiyor kabul edilen mail adresleri doruknet , turknet ve e-kolay gibi paralı email adresini kabul etmektedir.[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Sana Tavsiyem Eğer Okula gidiyosan simdiden bırak derslerin cok kötü gelir warya benim öle oldu ulan napıom ben dedim ders kastım 2. donem Skill deil (biliom iğrencim ama napam) Öğretmenler Beni sevdiler haliyle de gectik sınıfı ehehe. Bak okula gidiosan bulasma derim cünkü Para kascam Okuldan cıkıcan falan filan warrior un parrysini gm lesem.off Hele cafeye falan gitceksen hiç Uğraşma ev olsa bırak makroya Gene ders calıs En iyisi Yaz tatilinde oyna Derim Benden Sana bi Övüt[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Sum41, 13 Mart 2003 16:50 tarihinde demiş ki: Sana Tavsiyem Eğer Okula gidiyosan simdiden bırak derslerin cok kötü gelir...[hline]Under My Penis November General UMPNG :) +1[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ovner abi haksızmıyım??[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 sum okul konusunda haklısın valla bendende +999 bende lise den terk ettim :Pp sırf uo yusunden[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 abi üzüldüm haa Benim Notlar idare eder su an paso 3 4 5 1 kac tane 1 im war oda mat fizik biyo baskada yok kimyoş iyi yane [hline]Under My Penis November General UMPNG :) [Bu mesaj Sum41 tarafından 13 Mart 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Benim iyi daha şimdilik okul problemim yok :)[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Ambassador Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Okul sorun değil zaten ders çalışmıyom bana hiç birşey kaybettirmez bu açıdan ama Allah'a şükür zayıfım gelmedi Yani şimdi özet olarak ultima oynayabileceğim adam akıllı sever neyin mevcut değilmi [Bu mesaj The_Ambassador tarafından 14 Mart 2003 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 pek değil ama yazı bekle derim yani bayagı ii server falan acılacak sanıyorum... ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harley3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 benim nebulada free mail ile açtığım bir acc ım var fakat server kapalı olduğundan yeni acc lar aktive olmuyor problem bu saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar