Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yıla girdiğimiz şu dakikalarda ilk problem child ben olacağım yine :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar herkesin yeni yılını tebrik ettikten sonra şu önemli sorunumda bana yardımcı olmanızı istiyorum.SERVERDA KİMSE ÖLMÜYOR!Hits sıfırlansa bile ölmüyorrr.Bu konuda daha evvel topic açmıştım ancak bir sonuç alamayınca yine açayım dedim.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan acil mesaj bekliyorum.Saolun.
Mesaj tarihi:
İçelim guzelleşelim bizim parti bitti :)
neyse sorunun cevabını veriim arkadaş bak şimdi bilgisayarındaki spherele ilgili herseyi sil en bastan dogru duzgun bombos bir server ac ooooh misss hem problemsiz hem rahat tek sorun koyler bos ama dersinki ulan ben simdi dolu server indiriim bende sana sunu diim Dolu server indirirsen bir save yaklasık 3 dakika surer o yuzden sıfırdan basla
Mesaj tarihi:
said:
mami, 01 January 2004 10:48 tarihinde demiş ki:
Herşeye sıfırdan başlamak kolay,önemli olan yeniden -6 dan +3 e nasıl çıkacağındır!!!!

(popztardan örnek)
*!bi an karşıdakini deniz seki sanar kendinide ercan saatci*
tamamda neden bağrıyorsun ben duyuyorum
Ds-ben sana bağırmıyorum tüm türkiyeye bağırıyorum

?? nebu celal anlayamadım mami[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Adam çözüm üretemeyince dünyayı sil yeniden sphere kur diyor.O kadar spawnladığım o kadar uğraştığım bir dünyayı baştan kurmak kolay mı?Kaç kere bunu yaptım v edaha yapmaya niyetim yok.Ancak şuna cevap verebilirseniz yapılabilir.Mesela ben şu an çalışan sphrenin tüm scriptlerini ve worldchars v.s hepsini D ye atsam,sonra sphereyi baştan yüklesem bunları yeni spherenin tüm scriptleri ile değiştirsem eski dünyam evleri,charları ve itemleri ile gelir mi?Eğer gelirse yapacağım.
  • Yeni Oluştur...