Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antalya'dan biraz sulu ama sımsıcak... yeni yılınızı kutlarım


bedeviizz

Öne çıkan mesajlar

şehrin ışıkları içime kadar vuruyor bu gece, balkonumdan. hava hafif yağmurlu, serin. gökyüzü fotoğraflarını çekiyor antalya'nın.

havai fişeklerin başındaki belediye görevlisi, müdüründen saklayarak birkaç yudum bira yuvarlıyordur muhtemelen sote bir yerde. gençler cumhuriyet meydanında o havai fişekleri bekliyorlardır. eh birazcık ıslanacaklar artık. sevgililer birbirlerine hediyeler almışlardır gündüz, saatin 12 olmasını bekliyorlardır. ee ben de yılbaşı için gelen 344 bulgar turistin operasyonunu yaptım.

arabalar bir yerlere yatişmeye çalışıyor gece yarısı olmadan, vızır vızır. ıslak asfalttan yansıyan far ışıkları birbirlerini kovalıyor. huzurevindeki ihtiyarlar sanat müziğiyle birazcık mutluluk buluyorlardır şu saatte. bayındır mahallesindeki gecekondudaysa popstar izleniyordur herhalde. çöplerden, beraber karton ve plastik topladıkları ata fazladan yem vermiştir belki ufaklık, yılbaşı hesaabı. birileri zengin oldu şu dakikalarda. aa bende de amorti var =] beydağlarının içinden ateşböcekleri gibi parlıyor köy, ışıl ışıl. üşüdüm! yalnızlıktan mı, soğuktan mı? neyse...

kırmızı şarap aldım, bir paket de tekel 2001, dolapta küflenmeye başlamış deri peyniri ve biraz da ekmek...

hoşçakal eski yıl. bir yaprak daha düştü takvimden.

yeni yılınız kutlu olsun!




not: elektiriğim yeni geldiği için bir saat gecikmeli gönderiyorum yazıyı (:

[Bu mesaj bedeviizz tarafından 01 January 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...