Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deodorant (sheltox) + Çakmak = Flamethrower

karpuz

Öne çıkan mesajlar

lol ben böyle bişeyi hep düşünürdüm de tehlikelidir diye denememiştim... dün denedim falan süper oluyo çakmağı yakıyosun arkasından deodoranı püskürtüyosun (Sheltox daha iyi oluyo) böyle direk flamethrower... gta dan çıkma... bugün beden dersi vardı okulda götürdüm deodorantı... çakmağı da götürdüm... okulda terör estirdim... hehehe kızlar korkuyo falan lol komikti baya... neyse yakalanmadık hiç bi hocaya... matematik hocasına "hocam hocam" diyip yaptım adam "oğlum ne ypaıyosun" falan dedi... lol... bi de "ateşin var mı kardeş?" diye sorduklarında cevap olarak yapma fantezisi oluşturdum o yüzden bundan sonra akmerkez de elimde deodoran kutusuyla dolaşcam... lol çok zevkli abi deneyin ya manyak zevkli... Dolu deodoranla yapın ki tazyikli olsun[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

eh günaydın :) bide bunla böcükleri sinekleri canlı canlı yakma olayı var o da zevkli ;) aslında aklımda cok orjinal bi flame sword fikri var planlarını bilem olusturdum :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

paranıza yazık kardeşim o deodoran prayla yani,böle osuruk ateşinden şeylere para verirseniz nolcak bu ekonominin hali deil mi :)
(bkz: bilinçli tüketici)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Black1ce, 30 December 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
İlahi karpuzz!...

ilahiyim lan tabiii... kaç kişi beni bir ilah olarak görüyo biliyomusun sen?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau

[Bu mesaj karpuz tarafından 30 December 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sınıfta psikopat bi çocuk var. Adam harbi balici. Geçen sınıfta torbaya uhu doldurup çekmişti gözümüzün önünde. işte o almıştı eline bi çocuğun saçlarını ufacıktan yaktıydı. Millet manyak kaçıyo harbi güzel bişi :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...