karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 lol ben böyle bişeyi hep düşünürdüm de tehlikelidir diye denememiştim... dün denedim falan süper oluyo çakmağı yakıyosun arkasından deodoranı püskürtüyosun (Sheltox daha iyi oluyo) böyle direk flamethrower... gta dan çıkma... bugün beden dersi vardı okulda götürdüm deodorantı... çakmağı da götürdüm... okulda terör estirdim... hehehe kızlar korkuyo falan lol komikti baya... neyse yakalanmadık hiç bi hocaya... matematik hocasına "hocam hocam" diyip yaptım adam "oğlum ne ypaıyosun" falan dedi... lol... bi de "ateşin var mı kardeş?" diye sorduklarında cevap olarak yapma fantezisi oluşturdum o yüzden bundan sonra akmerkez de elimde deodoran kutusuyla dolaşcam... lol çok zevkli abi deneyin ya manyak zevkli... Dolu deodoranla yapın ki tazyikli olsun[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 I'm a BOMB yazan bir T-Shirt'de giyseydin de elinde fln patlarsa ironik bir durum çıkardı ortaya ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bizim sınıftada yapmışlardı geçen sene, bide yere kolonya döküp betonu yaktılar ehuh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eh günaydın :) bide bunla böcükleri sinekleri canlı canlı yakma olayı var o da zevkli ;) aslında aklımda cok orjinal bi flame sword fikri var planlarını bilem olusturdum :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bitarafinizi yakmayin da aman dikkat[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Türk'e ateş falan komaz...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Eskiden yapıyoduk onu biz orta sonda falan bi gün yastığı yaktık ama.. :)[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 lol[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 onun deodorant'la degilde birde gazman style'i vardi. bilenler bilir :) zaten anlayanda anlami$tir :p[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 O biraz tehlikeli g.tte patlama tehlikesi var=D[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 chemical osuruğunu yakmaya çalışırken tutuşan bir adamın videosunu koymuştu zaten :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ulan bende bugün elinde deodorantla kızların peşinden koşan kimdi diyorum.. İlahi karpuzz!..[hline]Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 paranıza yazık kardeşim o deodoran prayla yani,böle osuruk ateşinden şeylere para verirseniz nolcak bu ekonominin hali deil mi :) (bkz: bilinçli tüketici)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bizde bikere derste başkla bi arkadaşın sırasına oturmuştum çantası açık duruodu içindede yanyana deodorant ve çakmağı görünce kendimi alı koyamadım, baya bi eylenmiştik allahtan başımıza bela almadık..[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Flamesword güzel olabilir.. Evet evet! Çok güzel olabilir![hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: said: Black1ce, 30 December 2003 20:47 tarihinde demiş ki: İlahi karpuzz!... ilahiyim lan tabiii... kaç kişi beni bir ilah olarak görüyo biliyomusun sen?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau [Bu mesaj karpuz tarafından 30 December 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 çiftçiler :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 RAİD ile yapın onu süper olur...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bizim sınıfta psikopat bi çocuk var. Adam harbi balici. Geçen sınıfta torbaya uhu doldurup çekmişti gözümüzün önünde. işte o almıştı eline bi çocuğun saçlarını ufacıktan yaktıydı. Millet manyak kaçıyo harbi güzel bişi :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 dilimde tuy bitti allah akıl fikir versin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -overdose- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bunu denerken kaşını mı ne yakma olayı olmuş galba okulda muhabette geçmişti.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: -Legendary-, 30 December 2003 21:25 tarihinde demiş ki: çiftçiler :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? lol [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 30 December 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Patlayıcılar + Alev = TNT benzeri etki konusundada çalışmanı tavsiye ediyorum, zira aklın başına gelir :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Biz sinek öldürüyoduk o komboyla lol[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 İyi ateş çıkıyorda sonunda leş gibi bir koku kalıyor heh[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 çiftçiler :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 RAİD ile yapın onu süper olur...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bizim sınıfta psikopat bi çocuk var. Adam harbi balici. Geçen sınıfta torbaya uhu doldurup çekmişti gözümüzün önünde. işte o almıştı eline bi çocuğun saçlarını ufacıktan yaktıydı. Millet manyak kaçıyo harbi güzel bişi :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 dilimde tuy bitti allah akıl fikir versin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bunu denerken kaşını mı ne yakma olayı olmuş galba okulda muhabette geçmişti.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: -Legendary-, 30 December 2003 21:25 tarihinde demiş ki: çiftçiler :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? lol [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 30 December 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Patlayıcılar + Alev = TNT benzeri etki konusundada çalışmanı tavsiye ediyorum, zira aklın başına gelir :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Biz sinek öldürüyoduk o komboyla lol[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 İyi ateş çıkıyorda sonunda leş gibi bir koku kalıyor heh[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Patlayıcılar + Alev = TNT benzeri etki konusundada çalışmanı tavsiye ediyorum, zira aklın başına gelir :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Biz sinek öldürüyoduk o komboyla lol[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 İyi ateş çıkıyorda sonunda leş gibi bir koku kalıyor heh[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar