Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Reklamda dalgıçlar falan var orda çalan muziği bilen varmı?
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hah helal olsun ben de soracaktım bunu[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ya yanlis hatirlamiyosam ben de dinledigimde 'requiem for a dream' filminin muziginin islenmis hali oldugunu dusunmustum yani ona cok benziyodu isterseniz requiem for a dream theme falan diye bi arayin nette, kucuk bisey zaten indirirsiniz bakarsiniz o mu diil mi diye
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: ikiyol, 31 December 2003 20:16 tarihinde demiş ki: ya yanlis hatirlamiyosam ben de dinledigimde 'requiem for a dream' filminin muziginin islenmis hali oldugunu dusunmustum yani ona cok benziyodu isterseniz requiem for a dream theme falan diye bi arayin nette, kucuk bisey zaten indirirsiniz bakarsiniz o mu diil mi diye oymuş saol ama tv çalan ayrı bi gaz biraz işlenmiş.
Öne çıkan mesajlar