MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ya yılbaşı yılbaşı saldılar veledin tekini başıma onunla uğraşıyorum. odamda bi zincir gördü (bonus kartla verilen zımbırtı) .bunu gelip gidip soruyo sinir etti çocuk. Çocukta normal kot partolon var (düşük bel falan değil normal) ona zincir takılır mı??? yardım edin yoksa dalıcam ben bu çocuğa...[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bu gece böle zincirli büyüğünden küçüğünden insan görecem, kumaş pantolona zincir takan bile görürüz bu gidişatla... Çocuğa gelince, değer vermediğin bi canlıysa bence zincirle boğ onu, kendi silahıyla vur onu :P[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hayır zincir sevdiğim bişey olsa hadi neyse dicem de sevmiyorum be abi gıcıkım[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar