snapsys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 [event healfix] On=@SpellCast if ( src.sysmessage Su anda buyu kullanamazsiniz. src.fail // Fail Vermesini Saglamak Zorundasin 2ay once // //yazmistim scp yi oldu dene istersen pc evde simdi //kafedeyim bole hatirliyorum return 1 endif sonra gidip spheretables da eof nin üstüne On=@Login src.events=+healingfix[hline]http://evilsrealm.forumu.com EVILS REALM UO :..Admin..:
snapsys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 [events healfix] sen healingfix demişsin duzelt.[hline]http://evilsrealm.forumu.com EVILS REALM UO :..Admin..:
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tamam bu çalıştı fakat ben bandajlar yırtılsın istemiyorum bandaj basmaya devam etsin sadece büyüyü yapamasın o kadar src.fail i sildim fakat değişen bişey olmadı hem büyü bozuluyo hem bandaj yırtılıyo ehehe
taz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bandaja devam diosan src.findid.i_mem_healing.remove src.sayu * bandajlari yirtilir * benimkinde bu satırları sil
Jorman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Kerhuzad, 29 December 2003 20:04 tarihinde demiş ki: enteresan gittim şu scp yi scripts klasorune kodum [event healfix] On=@SpellCast if ( src.sysmessage Su anda buyu kullanamazsiniz. return 1 endif sonra gidip spheretables da eof nin üstüne On=@Login src.events=+healingfix yaptım fakat olmadı yani çalışmaıd bu yine büyüyü atıyorum Kardeş dikkat et: yukarıda [event healfix] yazmışsın ama aşağıda +healingfix yazmışsın. ING kısmını sil.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 tazmanyak senin dediğin yöntemle yaptım ama ne oldu bil bakalım bu seferde healing freeze time ı ortadan kalktı garip
berkinyum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 if () src.sysmessage Su anda buyu kullanamazsiniz. src.findid.i_mem_healing.remove src.sayu * bandajlari yirtilir * src.action -1 return 1 endif kardeş burada hem bandaj olayı kalkar, action -1 ilede emin değilim ama büyü olayı kalkar. şunu yapsan yeter sanırım if () src.sysmessage Su anda buyu kullanamazsiniz. src.action -1 return 1 endif bandajı normal yapar büyü olayını ortadan kaldırır.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 berkinyum kardeş şu an bandaj basarken büyü atılmasını paticikciler sayesinde hallettim fakat bildiğin gibi bandaj basarken 1-2 saniye freeze kalınıyor ben büyü atmaya çalışırsam bu freeze time ortadan kalkıyor koşturuyorum bandaj basar basmaz büyü attığımda koşturuyorum yane
taz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bak o magery scriptiyle ilgili, büyüyle ilgili scriptlere bak. orda fizzle olunca freezetime ı ortadan kaldıran bişi var sanırım. magery ile healing sistemi nebula-ocak ta aynı delay sistemini kullanıyo
Öne çıkan mesajlar