Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç Call Of Duty oynayan yok mu ya?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 1 aydır Oynasana'da Call Of Duty oynuyorum ama çok az kişi gördüm Paticik ailesinden.Bu aralar fazla görüyormuoyrum.

Aslında benim düşüncem bi turnuva türü birşey yapmak ama oynayacak adam var mı merak ediyorum.[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vampire, 27 December 2003 20:04 tarihinde demiş ki:
Raven Shield varken Call Of Duty solda sifir kalir :D o yüzden hayatta oynamam o oyunu.Raven Shield RULEZ[hline]Dont make me more aggressive than devil...

hangi server??orjinal istemiyosa bi kaç gün sonra ben de gelirim belki.[hline]La ultima noche que pas contigo,

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

cod cs gibin hafiften
yani ölümüne dal sağ çıkarsan şanslısın
kalabalık olunca bide cok karambol oluo.adamların koşuş şekli bide bi acaip oldugu için oynanası bi oyun degil multi ama oynicak bişi bulamadıgın zaman oynamak için ii bi oyun[hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Sosyal ağlarda paylaş

CoD için voyager yada explorer gerekiyor.Fakat eski SNN kullanıcı hesabınız varsa 15 saatlik kontor yükleniyor oynasana kulanıcı hesabınız ile avaturk kullanıcı hesabınızı birbirine tanıttığınızda...[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 27 December 2003 20:07 tarihinde demiş ki:
said:
Vampire, 27 December 2003 20:04 tarihinde demiş ki:
Raven Shield varken Call Of Duty solda sifir kalir :D o yüzden hayatta oynamam o oyunu.Raven Shield RULEZ[hline]Dont make me more aggressive than devil...

hangi server??orjinal istemiyosa bi kaç gün sonra ben de gelirim belki.[hline]La ultima noche que pas contigo,

Bende orjinal oyun var...Avrupa serverlarinda oynuyorum...Türkiyede RS icin server varmi hicbir fikrim yok.Zaten bütün avrupada 10-15 türk oyuncu var.Türkiyede hic ilgi görmüyor Raven Shield gibi realistic oyunlar.Oyun 1 sene önce cikti ve hala su zamana göre harika grafikleri ve hicbir oyunun veremiycegi multiplayer keyfi veriyor - bence tabi.Tamam CoD ile Raven Shield tamamen farkli oyunlar ama ikisi sonucta ayni sinif oyunlar yani FPS o yüzden bende ikisini ayni sinifta tarttim.CoD daha cok CS tarzi hoplamali ziplamali.RS ise tam taktik olayi, öyle maymun gibi ziplama yada flash gibi kosup adami anlindan vurma olayi yok, o yüzden güzel...Tabi yinede zevk meselesi...

Hatta avrupada oynayan varsa aranizda bizim clanin (iki arkadas kurduk) adresi www.fgm-clan.com - website is made by me :p

[hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 28 December 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow bayaa kaliteli bi dizayn. bu arada türkiyeye gelmişse orjinali Raven Shield'in alabilirim belki.[hline]La ultima noche que pas contigo,

Sosyal ağlarda paylaş

karamboller özellikle çok zevkli oluyo yukardıan bombalar yağıyo bi yandan aşada kargaşa var önünü zor görüyosun tarıyosun önündekini:) seviyorum bu oyunu ya ben[hline]La ultima noche que pas contigo,

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 28 December 2003 11:27 tarihinde demiş ki:
karamboller özellikle çok zevkli oluyo yukardıan bombalar yağıyo bi yandan aşada kargaşa var önünü zor görüyosun tarıyosun önündekini:) seviyorum bu oyunu ya ben[hline]La ultima noche que pas contigo,

sen zaten hiç pata küte kaynıyorsun arada bizde kaynıyoruz senin ekranda paso şu yazıyordur heralde
"YOU KILLED A TEAMMATE susturucu" ahah[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...