Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

divx sorunsalı.


kurtlu_baklava

Öne çıkan mesajlar

dün the ring'i indirdim uzantısı .avi idi.açtım izlemeye başladım ama hiç divx'e benzemiyordu iğrenç görüntü kalitesi aynı kopya vcd gibiydi.divxlerin uzantısı ne oluyor .avi değil mi?birde indirirken dvd-rip yazması divx mi demek?çünkü şu anda kill bill'i indiriyorum boşuna indirmeyeyim onunda uzantısı .avi bu arada.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kazaa'da Kill Bill Divx diye arattım .avi uzantılı buldum ama divx(dvd-rip)yazıyor filmin infosunda.şimdi onu çekiyorum ama dünde The Ring Divx diye aratmıştım çektim onu ama kalitesi çok kötü çıktı kopya vcd gibi uzantısı .avi olduğu halde.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dvd-rip demek bildiğim kadarıyla dvd nin kırılmış ve divx e dönüştürülmüş hali. yani dvd-rip isimli filmler iyi kalitede dvd riplenmiş. bu arada evet bütün divxlerin uzantısı avi dir.

harbiden niye konu dışında bu....?....[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DivX bir video formatı. Dvd-rip olabilir, vcd-rip olabilir, ben çektim film oldu-rip olabilir.. En güzeli kazaa gibi yerlerde search ettiğin zaman hep belli kişilerden almak, yada bazı dosyaların yanında kim tarafından rip yapıldığı yazıyor. Bunlardan kaliteli olanları seçersen sorun yaşamazsın. Yada güvenilir web sitelerindeki linkleri kullan (hiç bilmiorum wallaki).[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir format vardır bir de kalite.
İkisi tamamen ayrı şeyler.
Divx formatında olupda vcd kalitesinde olan filmler var.
1:30 saat üstü olup tek dosya/cd olan filmlere eğer vcd kalitesi üstünde kalite bekliosanız şüphe ile yaklaşın.

VCD formatı diyede bişi yoktur aslında. O da mpg'dir. Ama belli kalıpları var. Görüntü tipi şu olcak, çözünürlük şu olcak, fps bu olcak, ses kalitesi şu olcak gibi.

DVD rip'de dvd'den çevirilmiş demektir. VCD, SVCD yada DIVX ve hatta XVID formatına çevirilmiş.

Bu arada bu konu bana pek bir konu içi gibi geldi. Hadi yardım edin tutun bi ucundan taşıyalım konu içine.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...