Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helal Demon Gralsın :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ünlü Oldun Ünlü İnternetTv'nin site tanıtımlarına çıktın :) Şu TRT'deki. Zuhaha artık bu gazla 2 gece uyumaz ne kadar gıldır gıcık şey varsa bulur , düşünür yaparsın... Hade hayırlısı bab... Tebrik ederim... :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 14 Mart 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Adamın şu gıldır gıcık bi sitesi vardı ya www.ipadresimne.com... İnternetTV'de yayınlamış ve önermişler siteyi :) Oraya çıkmak pek kolay değildir :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Mesaj tarihi:
Muhahaha onunda haberi yoktu be Justin ben söledim adam bana dio kim yazdı lan onu oraya die muhahaha tüm ICQ'ya anlatıo ha dur şunu bi gaza getirelim bu gazla bi gecede portal falan kurar bu şimdi muahhdsahdsahdsa :D[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Mesaj tarihi:
aha, ben de bi de domaine para vermiş bu site için diyodum :)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 15 Mart 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
aha, ben de bi de domaine para vermiş bu site için diyodum :)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Mesaj tarihi:
yok yok ipadresimnee çok daha güzel.. renkli menkli :)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Mesaj tarihi:
ehe bakın tek satırlık o site

echo"$REMOTE_ADDR";
?>

budur =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
  • Yeni Oluştur...