sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 mumu'yu kesinlikle kınıyorum, insan satıcaksa neden bir gece evvelinden tamam oynuyorum der ki? sonra niye telefonunu açmaz ki... 11 kişi oynamak zorunda kaldık boku çıktı maçın güzel goller oldu. hill'in uzaktan 2 tane golünü sevdim. bi de seren'in kafası güzeldi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 panter kender![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 biz 6 kişi olmamıza rağmen hill the man of the match sayesinde 5 kişiyle bizi dağıttılar lol maça damgasını wuranlar: 1-hill (adam prosoccer ya) 2-bathory (sahanın heryerinde abi) 3-kender (mutlak pozisyonları çıkarmasa fark baya daha açılırdı. silthanasın delirmesine neden olan kişidir aynı zamanda) 4-fizban (eh gene öle ya da böle gol kralı olmayı başardı. 11 golle sanırım)[hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 28 December 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 pesin pesin soliyim bi daha ki maca beni yaziosunuz..zamanini felan ozelden atarsiniz artik :)[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ehhe fizban ne kadar çok gol attıysa ben o derece asist yaptım sayılır:) Vurcağından değil de öle bi orta açıyım dedim,bi baktım fizban kafa golu attı:) ben de yer olduğu sürece oynarım maçlarda...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Kender kalede süperdi attığımızın kadar çıkardı neredeyse. Serenin kafa gölüne hala inanamıyorum burdan yetkililere çağrımı cevapsız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Seren gol krallığında grisle çekişeceğe benziyor. Bathory bugün bize kendisine neden battery dendiğini açıkça gösterdi. Özet olarak güzel maçtı bayağı eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Hill abi sen sırrını sadece bize açıkladın,ama duymak herkesin hakkı Arkadaşlar hill yaklaşık 3 aydır koşu antremanları yapıyomuş Maçla ilgili birkaç not(herkezi tam bilmediğim için mazur görün :) ) -kender inanılmaz goller çıkardı.fizban 12 gol attı ama yani nerdeyse kaleyi tutan şutlarının 4'te 1'i fln gol oldu... -karşı takımda bi defans vardı,sanırım bathory.ölümcül topları kesti,baya da koştu. -sabo istediği topları alamadı bence. -fizban'a laf yok,adam gm beleşçi:) kaleciden seken tüm topları o tamamladı:) -silthanas kender'e fena kızdı.yani kaçırdıklarını atsa hayatının skorunu elde etçekti:) -bi de ben kadıköy'de fizbanın yanına acele ile giderken 3 tane sivil polis çevirdi.15dk tuttular beni,kimlik soruşturması fln yaptılar:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ehe bi de çevirdikten sonra böle bekliyoduk,aldılar nüfus cüzdanını bilgisayardan kontrole götürdüler,beklerken muhabbet ettik soruyo işte;kimle buluşçaksın,nerde okuyosun,nerelisin :)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 siz futboldan anlamıosunuz abi macın adamı ne hill,ne kender,ne de fizban kesinlikle urza lol saclarımda beyazlar cıktı sayesinde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ne yalan söyliyim,ben de kendimi takdir ettim:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 güzel maç oldu. eğlendik oynadık topumuzu şifayı kaptık geldik. hill tek başına yetti zaten bizim forvet hattına (beklendiği üzre ;)) bathory de bıkmadan yorulmadan didindi ama pek fayda edemedi haliyle skora fizban da beleşçiliğini o kafa golüyle süsledi. merak edenler için man utd-man city maçında van nistelrooyun kafa golüne bakılsın. aynı gibi geldi bana :)[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Goller aynı,tek fark nistelrooy kendi başına gol fln hazırlıyo:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ehhe ben de diyorum bizim defans amma kalabalık falan,bi baktım birbirlerine giriyolarmış ehu[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ehu doğru onu unuttum bak gris küstü,kendi kalesinin içine girip yatmaya başladı:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 benle alakası yok kesin urzadır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Angelus, 28 December 2003 22:25 tarihinde demiş ki: -sabo istediği topları alamadı bence. [hline]Rangermania ICQ aldım 3-5 kere de yarısında sıçtım yarısında pas falan verdim pek iş yapamadım doğru düzgün. gerçi 5 gol attım sanırım, bi tanesi de efsane sağ kanattan uzaktan hehe :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ehhe ben de onu diyorum abi 3-5 kere aldın,bak fizbana aldığı her top %100 lük gol pozisyonu:) kender de %100 kurtarıyo al sana kısır düngü:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Gerçi geçen sene biz okulu sen dersaneyi kırıyodun,trip yapıyoduk.ama bölesi daha iyi oldu:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bide bisey sorucam sizce yorulan adam defansa mı doner forvete mi cıkar? hayır ismi lazım degil bi arkadas abi cok yoruldum acaip tıkandım ben forvete gidiyorum dedi de ;) bi anlam veremedim ehe bide her ataktan sora hadi abi defansa diyip ilerde kalması da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bi ara karşı takım baya iyi geldi sabo vurdu direkten döndü,urza vurdu gene direkten döndü,sonra biri gene vurdu bu sefer babacum tuttu fln,böle üstüste 4-5 şu çektiler,bi baktım fizban forvetten bizi izliyo:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ahahahehaohe fizban koptum dagıldım burda o laf superdi ya ahueha ayrıca sut-pas olayıda bambaskaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya bu arada macta unuttum silth kaledeyken adamın az daha erkekligi elden alıodum ;) kusura bakma silthcim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ben de şaşırdım zaten sonuç olarak gol olmadı,hatta onların atak bittikten sonra biz atak yaptık,sen forvette beklemenin avantajıyla gol attın,o derece yani:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Babacum'un sol ayakla koyduğu,direği yalayıp geçen voleyi de unutmayalım...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya tekme yedim arada bi iki kez bi de mr. bombla bi çarpıştık onlar tınmadı da fiz'in o göğsüme gömdüğü yedi bitirdi beni :)[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar