Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Holocron !

odium

Öne çıkan mesajlar

Gülay ben Eclipsedeki karakterine 1 holo versem de sen de bana eclipsedeki karakterim için 2 holo versen olur mu?!?! Sonra da kettemoor, ahazi ya da Briadaki karakterlerimiz için değiş tokuş yaparız, ben sana 1 holo veririm, sen bana 2...

Nası teklif??

:-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gulay, 22 December 2003 16:15 tarihinde demiş ki:
Son durumu guncelliyorum,
Kettlemore
Gorath
Wanderdrome

serverlarinda karakter actim...

Gulay/Tarkan

Yalnız isimlere bakar mısınız;

KETTLEmore (Ev hanımı olduğun nası belli gülay :-P )

Wanderdrome :-D

Kusura bakma Gülay, sevdiğimden takılıyom hoşuma gitti yani, hele Kettlemore müthiş. :)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 22 December 2003 10:46 tarihinde demiş ki:
reno bloodfin-kettemoor exchange'imiz hazir sekerim =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy

Lirin zaten senin charın be athecim =) ben arkadaşlara kettermor da açtırdım char sizde bloodfinde açarsanız onlarlada transfer ettirticem =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodfin, Ahazi, Kettemoor, Chimera ve FarStar da charlarım var, karşılığında Eclipse de istiyorum.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 24 December 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir holocu bir holoya gel all hole bir holo dükkanı açalım demiş, yada bu holoyu kullansaktamı saklasak, yada hololaştırıptaaskjlsdsdcv üff holo'nuz batsın![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodfin: 1, Kettemoor: 2 holocron bulunmaktadır eclipse de holocron karşılığı trade yapmak isteyenler nicklerini yazarsa sevinirim..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

abiler wanderhomeda holosu olanlara duyrulur. Eclipstde 4, kettemoorda 2, bloodfinde 2, chimera ve tempestde 1er adet holo bulunmaktadir. Tradeler garantili olup holonun yaninda bi adet art thingie, bi ader cdef pistol ve bilumum ivir zivir verebiliriz.:D

Hakan Sherif/TDP
Wanderhome[hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...