DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Gülay ben Eclipsedeki karakterine 1 holo versem de sen de bana eclipsedeki karakterim için 2 holo versen olur mu?!?! Sonra da kettemoor, ahazi ya da Briadaki karakterlerimiz için değiş tokuş yaparız, ben sana 1 holo veririm, sen bana 2... Nası teklif?? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Gulay, 22 December 2003 16:15 tarihinde demiş ki: Son durumu guncelliyorum, Kettlemore Gorath Wanderdrome serverlarinda karakter actim... Gulay/Tarkan Yalnız isimlere bakar mısınız; KETTLEmore (Ev hanımı olduğun nası belli gülay :-P ) Wanderdrome :-D Kusura bakma Gülay, sevdiğimden takılıyom hoşuma gitti yani, hele Kettlemore müthiş. :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: athea, 22 December 2003 10:46 tarihinde demiş ki: reno bloodfin-kettemoor exchange'imiz hazir sekerim =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Lirin zaten senin charın be athecim =) ben arkadaşlara kettermor da açtırdım char sizde bloodfinde açarsanız onlarlada transfer ettirticem =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 escobar wanderhome da karakter acarsan trade edebiliriz[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 evet arkadaslar tam supriz oldu :) trade konusmalarina devam bizde su anda eclipse, kathemor ve bloodfinde holo var. wanderhomeda istiyoruz. Gulay ve escobar umarim teklifleriniz hala gecerlidir:)[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bloodfin, Ahazi, Kettemoor, Chimera ve FarStar da charlarım var, karşılığında Eclipse de istiyorum.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 24 December 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Walla bu durumda eclipsde 2 holom olmus oluyor... Sin le haberlesemedik dun. bugun olur umarim yoksa. Gimperiallara gidecek hololar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Lion trade yapalim senle birini :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sne (sin) su an oyunda ve eclipsede online. hemen temasa gec onunla. cunku bizim hololar 2 ye katlandi artik.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 isteyim su an ancak saat 9 gibi online olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 tamam soylerim sneye o zaman temas kurcagini[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 biraz plolitics caliscam 9 da giricem oyuna[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 arkadaslar hala 3 holo var eclipsde bugun icinde temas kurun yoksa cross server trade boardda takas etcem. Wanderhomeda istiyorum. Hakan Sherif/TDP[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 wanderhomda bi tane var. degiselim madem.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 eclipse gel tell ainas de[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eclipse ve europe-chimera da birer holocron'um var.Kettemoor'da holosu olan ve degistirmek isteyenler mesaj atsinlar.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 sen ne zaman online oluyorsun? ben genelde hep onlinim:) Hakan Sherif/TDP[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Hala bloodfin - eclipse arası 6 tane holomuz var ordan ses çıkmadı =) bi ses verin =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bir holocu bir holoya gel all hole bir holo dükkanı açalım demiş, yada bu holoyu kullansaktamı saklasak, yada hololaştırıptaaskjlsdsdcv üff holo'nuz batsın![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Benim en az 5 serverda dokunulmamış holo'm var ama kıl'ım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Darksun bloodfin de bir holom var, eclipse deki nickim Jiwa..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bloodfin: 1, Kettemoor: 2 holocron bulunmaktadır eclipse de holocron karşılığı trade yapmak isteyenler nicklerini yazarsa sevinirim..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abiler wanderhomeda holosu olanlara duyrulur. Eclipstde 4, kettemoorda 2, bloodfinde 2, chimera ve tempestde 1er adet holo bulunmaktadir. Tradeler garantili olup holonun yaninda bi adet art thingie, bi ader cdef pistol ve bilumum ivir zivir verebiliriz.:D Hakan Sherif/TDP Wanderhome[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Kettemoorda Barko ile konusurmusun Guru? Seninle trade yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Benimde chimera da var hala 1 holocronum , kettemoordayim , ilgilenen burdan mesaj atabilir.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar