draedan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 /bump tekrar soyluyorum: chilastra goarth chimera farstar serverlarinda haberden once aclimis karakterlerim var, isteyenler elini cabuk tutsun elaleme gitmesin holo . eclipse e istiyoprum holo yu.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bump mt [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 21 December 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bendeki son durum soyle; Bloodfine, Darksoon---Eclipse, Arnaviscaa Kettemoor, Azmodai --Eclipse, Arnaviscaa[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Selam arkadaslar, Ben su anda wanderhomeda oynuyorum.Arzu edenlerle holo ticareti yapmak isterim. Ben wanderhomeda istiyorum holoyu. Sizler pek orda oynamadiginiza gore uygun bir degis tokus oldugunu dusunuyorum. Ilgilenenler icin mail adresim [email protected] Genellikle turkiye saati ile aksam 6dan sonra online oluyorum. Mos espa yakinlarinda Mos Europa sehrinde ikamet etmekteyim. Oyundaki ismim: Hakan Sherif. May the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 serif her turlu trade ederiz[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Haa ayrica cok sayida holo ticareti yapmak isterseniz benim guilddeki arkadaslara soylerim onlarda istediginiz serverda karakter acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 serif wanderhome da 6 tane felam holo ayarliyabilirim pa pa arasi trade gerceklestirelim arkadaslarina soyle eclipse de char acsinlar simdiden burda özel mesaj la gorusuruz [hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF [Bu mesaj Sin tarafından 21 December 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ok hangi serverda istiyorsunuz hololari. Soyliyim arkadaslara orda acalim karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 anlastik. Biz eclipsede accaz.ben actim bile bi karakter. Ismi Hamza. Corelia tyreanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ok serif guzel bir trade olucak[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 serif emallarini bi check etseydin once .. :) bu ara chilastra gitti, kaldi 3 server -diger serverlara da acabilirim tavbii - goarth chimera farstar eclipse e istiyorum holoyu.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bizim guildda 20den fazla adam var cogu eski tanidik. Forumda mesaj attim eclipse ve katemoorda acin diye. Dolaysiyla uzulme. Ben organize etcem. 6dan sonra oncelik senin. Baska isteyen arkadaslar varsa onlarda wanderhomeda karakter acip bana maillesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Benimde Wanderhome char var serif baska holo isteyen olursa Eclipse-Wanderhome arasi hazirim.. Wanderhome :AYSE Eclipse :Arnaviscaa [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 21 December 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Herkes kendi serverinda holo istediği için trade edecek adam bulmak zor olmaz, paniğe gerek yok :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Tum serverlarda 2'ser tane characterim var. Sizin 1 Holonuza, ben 2 Holo verecegim. Yanlis duymadiniz 1 holo eclispte bana, 2 holo hangi serverda iseniz size. ilgilenenler mesaj atabilir Gulay/Tulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sendemi ?[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bloodfinde char açın =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 darksun bana sozun var unutma bloodfin-eclipse arasi actirdim herkese char :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 reno bloodfin-kettemoor exchange'imiz hazir sekerim =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ..bloodfin ..starsider ..kettemor ..farstar ..ahazi bu serverlarda char acilmistir.holo trade yapmak isteyen arkadaslari ECLİPSE de beklerim. KUTADGU BİLİG (RIP) of ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Wanderhome Kettlemor serverlari icin anlastim. Eger varsa baska serverdan arkadaslar teklifim hala gecerlidir. Ben size 2 holo verecegim, sizden 1 holo alacagim 1'e - 2'i. daha iyisi olmaz :-) Gulay/Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bende Tüm Serverlarda 2şer karakter açtım.Aynı şekilde bende 1 holoya 2 tane veriyorum.(Eclipse'teyim)[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben de iki holo verene bi holo veriorum, bu nedir abi??? :lol: Bu işin de b..u çıktı yani... Saklayın kendi holonuzu kendinize abi. 10 tane holonuz olsa napıcaksınız, üstüste koyup yapboz falan mı oynıcaksınız?? Bırakın bu karaborsa zihniyetini... (Yaw bu arada ben denedim, bütün serverlarda karakter açamadım, belli bi sınırı var sanırım :-P )[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Son durumu guncelliyorum, Kettlemore Gorath Wanderdrome serverlarinda karakter actim, ve bu serverlar icin anlastim. bu server disindaki server icin musaitim. sizin 1 holonuz icin 2 holo veriyorum Gulay/Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ehe gülay hırs yapmış :) valla ben 2 holoya fitim biri gelicek zaten karakterime diğeride... allah kerim :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar