odium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Happy%20Holidays%202003[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Oyundakilere haber verin, 2mile holocron buldum ucuz alayım diye atlamasınlar :)=[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 acaba yeni char açsak transfer olurmu? Birileri bloodfinde char açsın lütfen hehe =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben acabilidigim kadar acicam. sonrada eclipse le trade tabi. bedava hololar gelince msg atin trade edelim.[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 beyler ben anlamadim...simdi bizim butun charlara holo mu gelcek?o zaman butun serverlarda char acip holo aliris 20 tane anlamadim gitii..1 tane olcaksa da millet nie trade etmek istio zaten kendi serverindaki charina hlo gelmicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hehe buda xshard in dogdugu gün oluyo sanirim..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kettemoordaki arakdaslar orda bir char acicam holo isteyeniniz olursa eclipsede holo ile degisiriz...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Sin.. Tamam benim eclipse deki holo ile senin kettemoor daki ohloyu değişelim...[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bende kettemordaki bi arkadasla deisebilirim.eclipse teyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Serverlar arasında Trade yapılabiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: azzael, 20 December 2003 14:22 tarihinde demiş ki: Serverlar arasında Trade yapılabiliyormu ? hem evet, hem hayır.. serverlar arası item veya para takası resmi bir şey değil, yani güvenilir adam bulup yapabilirsen yaparsın ama item kaybında CSR lar hiç bir şey yapmaz..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bırakın bunları da, etrafta jedi istemeyenlerin holo ları gezecek ve 500k a kadar inebilir fiyatları, acil para biriktirmeliyiz , bu arada 2-3 tane almak lazım.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 oh be holo auctiona girmiştim son anda 2 kişi benden fazla para vermiş heh neyse kaymagını yedim ya holonun artık ölsemde gam yemem :) bu arada bloodfin dışında(renoya vericem ordakini) holotrade yapabilirim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 dusunuyorum da belki kıllık olsun diye bu beles holodan sonra acilan yeni accountlara hgolo vermezler. bu yuzden; buhaberden once acilmis char larimi listeliyorum ve eclipse e trade edebilcek olanlar lutfen bana ulassin. -*-*- chilastra goarth chimera farstar -*-*- bu 4 server dan birinde oynayip da eclipse teki char ima holo vermek isteyenlere duyrulur.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eno cum ok biz anlasalim baskasina soz evrme darilirim :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Lion sizin kettemodaki pa ve bizim pa arasinda holo degisimi ayarla gider ayak. zaten birbirimizin sehrinde 6 civarinda evimiz var her iki tarafin da en az havadan 6 holo demek.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi boku çıktı nedir bu ya...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lion kettemoordaki hololarimizi sizin icin ayiricaz eclipsedeki hololarinizi bekliyoruz :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yahu bir anda birkaç tane holo trade topici türedi hayrola siz böyle yapmazdınız? neyse biraz daha düzenli olmaya özen gösterelim daha önce yaptığımız gibi. iyi trade'ler.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 FrF guildinin her serverda yuksek miktarda holosu olucaktir... bir kaç kişiye bu konuda öms gonderdim ama bilmedigim pa lar ve kişiler icin genel olarakta yazmak istedim... her serverda dilediginzi kadar holo trade i icin öms atiniz FrF/ Eclipse[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Karakter isminizi ve serverinizi yazarsaniz one gore bende sizin serverda character acabilirim.... Su an Eclipse disinda char bulunan Serverlar; Bria Ahazi Corbantis Bloodfin Kettemoor Starsider * Bunlarin disinda olan varsa 2 tane daha acabilirim[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Darksun --Bloodfin - eclipse arası alabilirim ben 2 account var hehe =D Bloodfin'dekini sana ayirdim darksun, sende Eclipse de ac bir an once :)[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Her halikarda siz bloodfinde char yaratın ben transfer adicek birilerini bulurum nasılsa =P Benim haricimdekiler için =) [hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 20 December 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Giremedim siteye, postlardan anladığım kadarı ile oyundaki her karaktere 1er holocron verilecekmiş öylemi ? eğer öyleyse kettemoorcular öms ile irtibata geçin lütfen :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kettemoor da senle change edebiliriz. Eclipse bir char acarmisin..[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar