Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 bi kefal daha geldi:) bende sizin noelinizi kutliim herkese mutlu yıllar diyim allah netimizi lagdan elektriğimizi kesintiden, pc mizi crashdan korusun:P[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Sizi yanlız bırakanın..[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :857624 DİKKAT! Kutu’nuzu kullanmadığınız zamanlarda KIRMIZI IŞIK yanar konumda (STAND-BY) bırakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Sagol Mumi senin de... *!Kefalligini tesciller*[hline]Yok lem imza fln...De get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Ulan tüh kefal olduğumuzu tescilledik,ama olsun umarım 2003 hepinize mutluluklar getirir :D[hline]I felt a great disturbance.....as if a hundred evil bastards on an oil derrick suddenley cried out in terror and were suddenley silenced,strange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 official kefal kulübüne giden yol imzamdan geçer :) tıklaa[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 ben kefal degilim windowz otomatik acti (!) mecburan girdim topige :D[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maske Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 sazanlamanın sınırı yok eheh :) mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 daha ne kefaller var ama itiraf edemiyolar :P aslında bazı topiclere özel bu topici okuyanlar diye bölüm açılabilecek girenlerin nickleri yazcak aşada biyerde:)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 sazanladım, sazanlıyorum, sazanlayacağım HEPİMİZ SAZANIZ BU KAVGA ME DİYE?[hline]TıklaManak - Index Gel gel... Gel de tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Topic benimde zaman kavramımı mahfetti, birde sonda baktım böle nasıl ya sam tarihi mi eğiştirmiş nasıl olmuş bu falan dedim. Herkesin yeni yili kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Öpücem soul *! Zorla öper * *! muck * yeni yılınız kutlu olsun kardeşlerim[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Bi git yav ne sırnaşık şeysin sen yaw :) . Yeni yılda yalnız bırak bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Kaç yıl geçmiş ben sayamadım? 2 mi?mmm Hayır...3 oldu sanırım... İLK MESAJ HALEN GEÇERLİDİR ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 evet şimdi kefal ben oldum. canımız saolsun.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 su gibi akttı yıllar deryada bir damla kadar... yaşadım şahidimsiniz yıllar, sizden kim korkar?[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 cemiyetimiz toplanmış ben eksik olmam *!sazanlar*[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Hmmm yenı yıl geyıgıymıs hmmm bısıy yok yanı hmmm ....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 işallah 2004 güzel gecicek.(1999-2003 arası hep dıledıgım ama olmuyan şey) 2003 en poktan senemdi.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 vay be[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 İnad olsun diye okumadım topikini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar