yosun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ya geçen arkla geçioduk boğanın ordan (bilmeyen yoktur snrm) baktım kırmızı bişi, arkadaşada gösterdim flm dedi yok dedi boğanın arkasındaki adamın giysisi kırmızı ondan sana öle gelmiş dedi. Kafaya taktım gittim yakından baktım bugün ve koptum, yarıldım tekrar yarıldım Fotoğraf makinesi bulsam resmini çekip koyardım ama ne yazıkki anlatmakla tam o olayı yaşatamıycam mümkünse gidin kendiniz bakın gözünüzden kaçması imkansız zaten yok diilse yada hemen örenmek istiosanız okumaya devam edin ---------------------------------------------------------- Yurdum insanı artık nedendir bilinmez yılların boğa heykelinin şeyine (ewt işte o şeyine) kırmızı bişi geçirmiş. Artık birileri zıpırlıkmı yapmış belediye sansürmü koymuş bilinmez. Ama manyak komik duruyo sanki prezarvatif flm takmış gibi ve direkt göze batıyo... Gidip görün hatta resmini çekip nete koyunda millette yarılsın[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eheah yuh *ankarada yaşamasına rağmen boğa heykelini bilmenin mutluluğunu yaşamaktadır*
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 boğa heykelinin cinsel organımı var,ilginç.[hline]eclipse:eive ikeste
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 cinsel organi yok abi o cinsel organ felan degil..benim kadar birsey zaten eha[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 lol ineklere acıdım :D[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben de kadıköy'de gözüne toz falan kaçtı sandım, neyse.. kadıköy'lüyüm ama kadıköy'e çok uzağım. ağlarım uhuuuu. özledim bre.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Valla yarın okula giderken bakiim.. bide fotoğrafını çekiim koyarım buraya...[hline]Tanrılar kurban istiyor!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 arcane le biz de görmüştük geçerkene kırmızıya boyamışlar[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bak merak ettim en kısa zamanda kadıköydeyim[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Natural Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eheh 1 aydır var o ayrıca sadece daşşahlar değil heykelin büzüğünü de boyamışlar kımızıya...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Haha adamlara bak ya işleri güçleri yok boğayla uğraşıyorlar.Ne salak adamlar var şu ülkede.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 iki amele manıtalar yanındayken onu gormu$tur hafif sarho$kn kapayıvermi$tir yurdum insanı terbiyeli , titiz ....[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Aman pipisini boynuzlamasın kızıp :) :pPp[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim...
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 feci utandım şimdi ist. li olup şu Boğa yı bilmemekle biri resmini koysa şuraya feci sevap olcak.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ehhe sen de şu hikayeyi anlatsan da öğrensek,yok yani hepimiz gökhan hocaya mı gitçez:)[hline]Rangermania ICQ
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: fizban, 28 December 2003 23:35 tarihinde demiş ki: overdose oha yani. kusura bakma böyle istanbullu görmedim.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage cehalet :D[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: fizban, 28 December 2003 23:35 tarihinde demiş ki: overdose oha yani. kusura bakma böyle istanbullu görmedim.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage fizban naber?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 O boğaya binip fotoğraf çektirenlere ne demeli?.gayet dogal şaşırmamak lazım. Binince hayvanı kendi pet i gibi hissetmiştir..üşümesin yavrucagın şeyi diye geçirmiş bişey. inek olsaydı da orkid kanatlı ped takardı.[hline]
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 benim o bogayı gormem ve ulkemin kultur değerlerini ogrenmem gerek ![hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bir ankaralı olarak ben bile gördüm o heykeli hatta hemen yukarısında bi yerde bira içmiştik arkadaşla bira içerken görmüştüm *overdose u kınar*
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: -overdose-, 28 December 2003 23:46 tarihinde demiş ki: benim o bogayı gormem ve ulkemin kultur değerlerini ogrenmem gerek ![hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. evet katılıyorum ama bir düşünün hangimiz içimizde birer -overdose- değiliz ki? NEGÜZEL KOLTUK!!![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 kadiköyde yaşamama ve asosyel olup kadiköyün ne olduğunu ildeniz abi saolsun öğretmeden önce bile BİLİYORDUM O BOĞAYI! yuh overdose:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Boğayı bilmeyen yıldız parkındaki geyik heykelini hiç bilmez şimdi.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 harbi harbi somurdunuz lan sizlede zayıflığımı soyledim çukur kazdınız içine attınız. Hayır efendim ben o Geyiğide bilmiyorum ! *!lol* ne abi ben gezerken ole çok bakan biri değilim heykellere ama bak Londrada Trafalgar daki heykel i biliyorum.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sen beşiktaştaki akrtal heykelinide bilmiyosundur kadıköy vapur iskelesinin ordaki enterasan heykelleride bilmiyosundur(böle füze rampası gibi hehe)
Öne çıkan mesajlar