odchu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 SWG nin büyük marketlerde(migros vb.) satışı yapılacaktı .. başladı mı dağıtımı ?[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hmm yok snrm ole bi olay olursa aliriz hehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bunu bir yerde okudum diye hatırlıyorum ama ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Aynen ben de satılıcak diye hatırlıyorum odchu ama nerde okudum onu hatırlamıyorum. D&R ya da Megavizyon gibi storelarda satılır gibime gelio. Avaturkten bi arkadaş bu konuda bilgi verebilir mi??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: DA2019, 23 December 2003 14:32 tarihinde demiş ki: Aynen ben de satılıcak diye hatırlıyorum odchu ama nerde okudum onu hatırlamıyorum. D&R ya da Megavizyon gibi storelarda satılır gibime gelio. Avaturkten bi arkadaş bu konuda bilgi verebilir mi??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse D&R da sormak gibi bi' hata yaptım .. hö hü .. türü ne ? massively multi mi ? ; aha şurda varsa vardır ,var mı yok .. gelir mi ? Bilemeyiz gibisinden cevap aldım .. /Migros/D&R .... bakalım bekliyoruz .. avaturkten herhangi biri var mı okuyan .. ? hadi iyi geceler ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Amma olay oldu bu iş ya, bi sorun cıktı galiba..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 akmerkez de altaki elektronikcilerden biinde gordum[hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bi de avaturke geldi mi artık oyun .. üye değilim stok durumu diye bir yer de göremedim ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 avaturk e yazım hatası yoksa 4 bin oyun geldi direk migros dan değilde kangurumdan kapıdan ödeyerek alabiliyorsunuz[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar