Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi bi mp3 çalar ne kadardır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mp3 çalar alcamda ne kadardır iyi bişey
o büyüklerden değil walkman gibi olanlardan bahsediyorum.
sony nin filan[hline]PEACEFUL AND REFRESHED.
Mesaj tarihi:
MD al Net Mdler 250$ falan doğubankta... bence fiyatı makul hem USB ile alıyo hem sıkıştırıyo ses kalitesi kayıdı falan bence en mantıklısı MD almak...
Mesaj tarihi:
Md ye vericegin parayla =250 $

git lg 40x 12x 40x bi writer =70$ + i-river =80$ =150$ al ondan sonra 100 dolari kafana göre harca. boş cdnin tanesinin 300.000 oldugunu düsünürsen cok daha karli oluyor.[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
Abi MD ile resmen kayıt yapıyosun mikrofon bağlıyosun bi de gitarın jackını takıp kayıt yapıyosun resmen... Hem de heryerden ses kaydı yapabiliyorsun... tek kalem pil istiyo ve aynı zamanda şarj aleti görevi de görüyo çünkü kalem pil şarj edebiliyo... bi pil şarj etmeden 3 gün dayanıyo ve 1 minidisce sıkıştırma programıyla birlikte 200 dakkadan daha fazla kaydedebiliyosun... Ses kalitesi ayrı bi konu tabii herneyse MD kesinlikle RUlz!
Mesaj tarihi:
Abi writer i da günün istedigin zamaninda herhangi bi cd kopyalarken kullanabiliyorsun. Daha sonra arkadaslarindan oyun alip kopyalayarak oyun basindan 3.200.000 kar edersin. 10 oyun olsa 32.000.000 hiç fena para diil. Mdlere kayit yapiyorsun dedin de onu bilgisayarla da yaparsin. Hatta degistirirsin kaydini oynarsin üstünde falan filan mis..[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
Bence o walkman gibi olanlardan alma, hafızaları az oluyo onların.Sen git paşa paşa $63+kdv iRiver imp-100 al hatta bide üstüne $58 a 48x24x48 LG writer al istediğin gibi hazırla cdlerini.İkisi toplamda 240 mil. civarı bişey yapıyo.Eğer öyle kayıttı şuydu buydu işine yaramayacaksa MD memdi alma.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ben en iyisi bi cd writer aliim, bide discman :)
kendi cdlerimi hazırlarım işte mis gibi
vazgeçirttiniz mp3 çalardan ahaha[hline]PEACEFUL AND REFRESHED.
Mesaj tarihi:
blur
cd writer + 140 dolara falan mp3 cd okuyabilen sony discmanler var
DCJ01
süper
önerriim
benim writerla beraber kombom oldu :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Mesaj tarihi:
Bende MD var, hayatımda ılk kez pısman oldum bır elektronık alet aldıgıma.Son derece gereksız,gıt Sony'nın mp3 calar discmanlerınden al.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
kafam karıştı[hline][i]should have been dead on a sunday morning, banging my head..
no time for mourning, ain't got no time.
  • Yeni Oluştur...