kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Hiç böle bir durumla karşılaşanınız var mı ? bir kızla konuşuyorsunuz mesela birden kelimeleri söylerken ağzınızdan görünür bir büyüklükte tükürük molekülleri çıkıyor iğrenç bi durum ya bunun bir çözümü var mıdır arkadaşlar ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 December 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ehue kasınarak esneyincede oluo, yapıcak bişi yok tabii :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ben kendimle dalga geçiyorum kız mız varsa güldürüyorum unutuluyo gidiyo.. Aa eğer kızın suratına gelirse onu bilemem, teknoloji o kadar ilerlemedi..[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 "söz gümüşse sükut altındır" demiş atalarımız böyle durumlar için :P[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi cidden iğrenç bi durum mesela bir kızla muhabbetin iyi herşey hoş güzel tak espiri yaparken veya gülerken sözleri fazla vurguladığında ister istemez tükürebiliyorsun suratada olur kolunada olur ben bi kızın koluna yapmıştım :D[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Hiç olmadı allahıma sukrediyorum mesela konuşurken etkilemek istediğin kızın ustune tukurdun napcan ? heralde ay pardon dersin de unutulmaz o olay ole kolay kolay[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Zaga daki gibi geyiğe dolamak lazım:) şahsen bendede oluyo biri bişi diyo -doğa -he diyorum *piuuuuuvvv... daan* -yuh doğa -aha bombaladım :)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 benim bi ark vardı aynı sırada oturuyoruz işte ders boş olur ya muhabbet edersiniz ben böle yine gaza gelmişim bişeyler anlatırken böle tükürük yatay ile alfa açısı yapacak şekilde ağzımdan çıktı [bkz:fizik konusu-atışlar eğiş atış lise2] ve arkadaşın koluna çarptı -oooohhaaa yuuh tabi ordaki vurgulama çok farklı yazı ile anlatılacak bişey değil ehe[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 December 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 galiba en iyisi geyige vurmak. :) karsindaki host demeden sen olaya dalip kapicaksin konuyu. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Black1ce, 29 December 2003 23:41 tarihinde demiş ki: Ben kendimle dalga geçiyorum kız mız varsa güldürüyorum unutuluyo gidiyo.. Aa eğer kızın suratına gelirse onu bilemem, teknoloji o kadar ilerlemedi..[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız ozamanda kizi tükürdügün yerden öp i$te...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hemen!!..[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tamamen ayrı bi konu benimkisi sölemeden geçemicem. dil altındaki tükrük bezimden tükrük fışkırtabiliyorum incecik :D dilimi geriye doğru kıvırıyom kendime özgü bi dil hareketiyle dil atındaki tükrük bezimi faaliyete geçirip incecik tükürük fırlatabiliyorum :P[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bende çok oluyor... kıl olduğum bir durum... amaaan noolcak insalık hali... unutmayın onlar da sümkürüyo, onlar da sıçıyo vs...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau [Bu mesaj karpuz tarafından 30 December 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: resata, 30 December 2003 05:17 tarihinde demiş ki: ozamanda kizi tükürdügün yerden öp i$te... güzel bi taktik :P[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 -Ay suratıma tükürdün hayvan dikkat etsene -Pardon bebek, öpeyimde geçsin -S.ktir lan yavşak ------------------------------------------------------------ Alışkanlık haline getirtin ve tükürüğünüzü yutun.O zaman çok olmuyor.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Walla ben boyumdan kurtarıyorum tukuruk agızdam cıkıp da a$agı inene kadar kızı gecmi$ oluyo genelde :P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hamle yapıldıktan sonra hemen ses yükseltilir heyecanlanılır yada espiri patlatılarak hemen gülünür dikkat edilmesi gereken ince ayrıntı yıkanılan kişinin tepki vermesine zaman bırakmamaktır,soğukkanlı olmak gerekir,kendine güven gerekir aksi takdirde her türlü rezil olmak mümkündür sıvının boyutu çok büyükse fırçadan kaçış zordur,fırçanın şiddetini minimum a indirmek hatta çok başarılı bir performans gösterirseniz fırçadan kurtulmak,oscar a aday olmak yukarıdaki şekillerde yine mümkündür hatta heyecanlı anlatım yanında el kol harektleri yaparken temasta bulunup bilimum miktarda sıvının seri bir şekilde elle temizlenmesi mümkündür,en fazla saniyenin 1/2 si kadar sürede yapılmalıdır yapıldıktan sonra en fazla saniyenin 1/3 ü kadar sürede konuya dönülmeli yada yeni konu açılmalıdır [yahu şu mesajı sticky yapın vatana millete yararlı olur,resmen essay yazdım :P] [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 30 December 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 uzun sure hic dinlenmeden cok fazla konu$tugum zamanlar oluyor, bu yuzden arada sirada bir iki saniye duraklama yapiyorum, sorun olmuyor. tavsiye ederim :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Böyle bir durumda karşılaşmadım şimdiye kadar :) Taktikler 1-Lüzümsüz konuşmayın 2-Az ve öz konuşun 3-Konuşurken tam suratına degılde hafif daha aşşağıya doğru konuşun 4-Her lafa atlamayın 5-Susup susup birden patlamayın 6-Konuşmadan once bır yutkunun 7-Heyecan yapmayın ve tane tane lütfen :) 8-Nefes alarak konuşun ( bazıları bır başlıyor , nefes al abi yavaş) 9-Hebele Hubele amcan gıller nasıl vs vs dalgalarına gırmeyın 10-Bunları unutmayın :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: resata, 30 December 2003 05:17 tarihinde demiş ki: said: Black1ce, 29 December 2003 23:41 tarihinde demiş ki: Ben kendimle dalga geçiyorum kız mız varsa güldürüyorum unutuluyo gidiyo.. Aa eğer kızın suratına gelirse onu bilemem, teknoloji o kadar ilerlemedi..[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız ozamanda kizi tükürdügün yerden öp i$te...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? tükürük manyaa yapsak :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: -Mandrake-, 30 December 2003 17:19 tarihinde demiş ki: hamle yapıldıktan sonra hemen ses yükseltilir heyecanlanılır yada espiri patlatılarak hemen gülünür dikkat edilmesi gereken ince ayrıntı yıkanılan kişinin tepki vermesine zaman bırakmamaktır,soğukkanlı olmak gerekir,kendine güven gerekir aksi takdirde her türlü rezil olmak mümkündür sıvının boyutu çok büyükse fırçadan kaçış zordur,fırçanın şiddetini minimum a indirmek hatta çok başarılı bir performans gösterirseniz fırçadan kurtulmak,oscar a aday olmak yukarıdaki şekillerde yine mümkündür hatta heyecanlı anlatım yanında el kol harektleri yaparken temasta bulunup bilimum miktarda sıvının seri bir şekilde elle temizlenmesi mümkündür,en fazla saniyenin 1/2 si kadar sürede yapılmalıdır yapıldıktan sonra en fazla saniyenin 1/3 ü kadar sürede konuya dönülmeli yada yeni konu açılmalıdır zuhaa ilk once koptum ama :):) sonradan da harbiden herkesin print edip duvara asması lazım olduğunu düşündüm:) hatta kucuk bi el kitabı bile olabilir bunlar çok onemli bilgiler :-) :p[hline]Let's blitz..! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bazen banada oluo konuşurken sıçrıo 1-2 tane tukuruk lafımı 1-2 sn kesip ''kustum bu arada'' diyorum devam ediyorum[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bazen banada oluo konuşurken sıçrıo 1-2 tane tukuruk lafımı 1-2 sn kesip ''kustum bu arada'' diyorum devam ediyorum[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar