-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya adsl aldIm sonunda ama servera girerken connecting to server esnasinda küt diye baglantiyi kopario. 8-9 kere denedim hep aynisi oldu. deli gibi dl yapabiliom hersey oluo daoc a girerken kesilio. nedendir bilen varmi?[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hmmzz simdi sorun düzeldi oyuna girebiliorum ama performans pek ii deil gibi. ortasi sari yada kirmizi gidip gelio. alla alla[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bizim kafede anca saat 12 gibi 3 yesili gorebiliyoz neyse yil basından sonra biseyler olacakmıs ozellestirme tadında insallah o zaman full oynaya bilecez[hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L1 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu yurtdışı çıkışlarıda bi düzelemedi, bi lag oluyo, herkesi öyle war modeda falan vurmuyo olarak görüyorum, birden bi açılıveriyo o lag sırasında olmuş herşey bir anda geliyo hitsblablawithherrapierçatçutahulangözüm!heaaaaal!!healffsdamnkütpörçkşlopRUN!damnouchREZZERRUN!!, baydım artık gitti bütün exp[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 zuhah lag anını mükemmel yorumlamışsın helal![hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ya 24.9 da duruyodum 25lemeden bg de takiliim dedim az önce hadi atliim şu lvlı dedim 2 kere lagden yattım uffffff[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar