SbNN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 128ram celeron 900 4gb hard disk[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 128 ram? hıhaha win xp system cache i 250mb gerektiriyo zaten. katiyen kaldırmaz[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yvaşlıktan bayarsın. XP'nin güzelliklerinden yaralanıcam diye işkence çekmeye gerek yok. 256ram koyarsan ehhh...[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 boşver kasma,devam et windows 98'e.hem windows 98 daha güvenli diil mi? bildiğim kadarıyla xp saldırılara karşı çok güvenli değilmiş(update'i gecikirse).mesela benim windows 98 ve msblast falan bulaşmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Gayet güzel kaldırır. Tabii bu kaldırmaktan ne bahsettiğine bağlı. Ben Celeron 433 - 128 RAM ile ne projeler yapmıştım. İlla high-end olması gerekmiyor bazı şeylerin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Azmeden insanın yapamayacağı yok tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 kaldirmaz.!![hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 cel700 512sd ram ile kullanıyordum xp yi ama senin ram çok düşük 512 olsa rahat kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bilgisayarın celeron kaç olduğunu nereden öğrenirim yani bilgisayarımdan özelliklere giriyorum orada yazmıyoda ondan sordum.[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 nasıl abi ya xp nin sırf system cache i 250mb gerektiriyo diyorum inanmıyosanız ctrl + alt +del yapıp performans tabından physical memory bölümünden bakın[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bal gibide kaldırır, ben yıllarca cel566 ile yapmadık şey bırakmadım. Yanlız rami arttırırsan daha bir iyi kaldırır o ayrı. Ram arttırmazsan harddiski ram gibi kullanmaya başlar ki bu durumda hem daha bi yavaşlar hemde hardiskin ömrinden baya bir yersin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yok baba yaaa 256 yaparsan belki olur derim ama bana göre o da zor görünüyor...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ya bunun sana göresi bana göresimi var, diyorumki benim sistem daha kötüydü ve kaldırdı. Daha sonra RAM'i 256 yaptım daha bir güzel kaldırdı.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: -MrBomb-, 28 December 2003 16:50 tarihinde demiş ki: nasıl abi ya xp nin sırf system cache i 250mb gerektiriyo diyorum inanmıyosanız ctrl + alt +del yapıp performans tabından physical memory bölümünden bakın[hline]a.k.a "bay bomba" Ewt bende 256 ram var 232 sadece paticik açık iken kullanılıyor gösteriyor ama ben 2 ay önce 128 ram ile kullanıyordum :) bu bir tezatmıdır.Hadi herkes çıkarsın ramlerini test etsin :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 256ram var pII400 132mb kullanıyor şu an icq+outlook+ie+winamp+msn açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar