Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu bilgisayar xpyi kaldırır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
128ram
celeron 900
4gb hard disk[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum...
Mesaj tarihi:
Yvaşlıktan bayarsın. XP'nin güzelliklerinden yaralanıcam diye işkence çekmeye gerek yok. 256ram koyarsan ehhh...[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Mesaj tarihi:
boşver kasma,devam et windows 98'e.hem windows 98 daha güvenli diil mi? bildiğim kadarıyla xp saldırılara karşı çok güvenli değilmiş(update'i gecikirse).mesela benim windows 98 ve msblast falan bulaşmamıştı..
Mesaj tarihi:
Gayet güzel kaldırır. Tabii bu kaldırmaktan ne bahsettiğine bağlı. Ben Celeron 433 - 128 RAM ile ne projeler yapmıştım.

İlla high-end olması gerekmiyor bazı şeylerin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
Bilgisayarın celeron kaç olduğunu nereden öğrenirim yani bilgisayarımdan özelliklere giriyorum orada yazmıyoda ondan sordum.[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum...
Mesaj tarihi:
nasıl abi ya xp nin sırf system cache i 250mb gerektiriyo diyorum
inanmıyosanız ctrl + alt +del yapıp performans tabından physical memory bölümünden bakın[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Bal gibide kaldırır, ben yıllarca cel566 ile yapmadık şey bırakmadım. Yanlız rami arttırırsan daha bir iyi kaldırır o ayrı. Ram arttırmazsan harddiski ram gibi kullanmaya başlar ki bu durumda hem daha bi yavaşlar hemde hardiskin ömrinden baya bir yersin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Ya bunun sana göresi bana göresimi var, diyorumki benim sistem daha kötüydü ve kaldırdı. Daha sonra RAM'i 256 yaptım daha bir güzel kaldırdı.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 28 December 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
nasıl abi ya xp nin sırf system cache i 250mb gerektiriyo diyorum
inanmıyosanız ctrl + alt +del yapıp performans tabından physical memory bölümünden bakın[hline]a.k.a "bay bomba"

Ewt bende 256 ram var 232 sadece paticik açık iken kullanılıyor gösteriyor ama ben 2 ay önce 128 ram ile kullanıyordum :) bu bir tezatmıdır.Hadi herkes çıkarsın ramlerini test etsin :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...