Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu bilgisayar xpyi kaldırır mı?

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Gayet güzel kaldırır. Tabii bu kaldırmaktan ne bahsettiğine bağlı. Ben Celeron 433 - 128 RAM ile ne projeler yapmıştım.

İlla high-end olması gerekmiyor bazı şeylerin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarın celeron kaç olduğunu nereden öğrenirim yani bilgisayarımdan özelliklere giriyorum orada yazmıyoda ondan sordum.[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bal gibide kaldırır, ben yıllarca cel566 ile yapmadık şey bırakmadım. Yanlız rami arttırırsan daha bir iyi kaldırır o ayrı. Ram arttırmazsan harddiski ram gibi kullanmaya başlar ki bu durumda hem daha bi yavaşlar hemde hardiskin ömrinden baya bir yersin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunun sana göresi bana göresimi var, diyorumki benim sistem daha kötüydü ve kaldırdı. Daha sonra RAM'i 256 yaptım daha bir güzel kaldırdı.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 28 December 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
nasıl abi ya xp nin sırf system cache i 250mb gerektiriyo diyorum
inanmıyosanız ctrl + alt +del yapıp performans tabından physical memory bölümünden bakın[hline]a.k.a "bay bomba"

Ewt bende 256 ram var 232 sadece paticik açık iken kullanılıyor gösteriyor ama ben 2 ay önce 128 ram ile kullanıyordum :) bu bir tezatmıdır.Hadi herkes çıkarsın ramlerini test etsin :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...