Xechelon Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehu[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ahah harika :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bu aßaza kalmış herhalde :D gözleri pek seçemio. yada " ha bu fareyi mikmişim, ha gerçeğini " dio :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected]
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehaha süper=)[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 o fare gerçek değilde eğer gerçek sananlar varsa söyleyeyim ;) bu arada süper[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Predator Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hauhauh ,lol, rofl hatta[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay.
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Mephisto_, 15 Mart 2003 18:57 tarihinde demiş ki: o fare gerçek değilde eğer gerçek sananlar varsa söyleyeyim ;) bu arada süper[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Hadi ya?[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 muhaha[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Superior Mouse :-p[hline]+ Bloody Nicotine
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ee simofle bu mesajınla biryere falan mı geldin sanıyorsun ? bari altına resim güzeldi falan yazsaydında okadar da boş bir insan olmadığını gösterseydin[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Setroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben de düşünüyordum ne bu diye.. hamster desen değil, kuyruk var.. e normal fare olsa kim besler falan.. düşünmekten gülemedim heh[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Setroth, 15 Mart 2003 20:25 tarihinde demiş ki: ben de düşünüyordum ne bu diye.. hamster desen değil, kuyruk var.. e normal fare olsa kim besler falan.. düşünmekten gülemedim heh[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! abi telefon var tübitak tan arıyorlar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Setroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bağla :)[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army!
Öne çıkan mesajlar