sbora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Birinde swg cd si var almis zamaninda ama acctu parası ödenmediği için kapanmış. şimdi ben ondan cdyi alsam kendime acc açtırabilirmiyim? tabi parasını ben ödücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hayır cd key 1 kullanımlık ama o eskıden acık olan accountu kullanabılırsın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 daha onceden actirilan accountu activate ettirebilirsin[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician.. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Peki kendi adıma geçirebilirimiyim acctu bide içindeki karakteri silip yeni karakter açma imkanım varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 kendi kart bilgilerini girip şifreyi değiştirirsin. karakterleri de silip sıfırdan başlayabilirsin.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ya şu buddykey olayı nasıl işliyor tam bilmiyorum ama arkadaşının cd-keyini kullanarak extra bi cdkey alabilirsin sanirim.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar