Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL madurlarına bir gazete haberi...


Vodan

Öne çıkan mesajlar

Yılbaşında internet kapasitesi 3 kat artıyor

TEMMUZ 2002'de 544 Mbps (Saniyede 544 megabit) olan yurt dışı internet çıkış kapasitesini yaklaşık 3.5 kat arttırılarak 1.709 Gbps seviyesine çıkarttıklarını hatırlatan Mehmet Ekinalan, şöyle devam etti: ‘‘Bu kapasite ocak 2004 tarihi itibarıyla yaklaşık 3 kat daha arttırılarak 4 Gbps düzeylerine yükseltilecektir. ADSL kullanımının yaygınlaşması ile paralel olarak kapasite arttırımıda planlanmış olup, yurt dışı internet çıkışımız Nisan 2004 den itibaren 1.4 terabit seviyelerine çıkarılacak bununla sistem hazır hale gelecektir.’’
27/12/2003 Hürriyet[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum arkadaşlar! BAKIN ŞU ADRESE!

http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=8995

Lanet olsun bir link kuramadım. Cok gerginim, kusura bakmayin.[hline]myra
Never free never me
So I dub thee unforgiven


[Bu mesaj -Myra- tarafından 28 December 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gallant o birşey değil. sen asıl şunu dinle.
ben 128k adsl basvurumu 25/12 tarihinde yaptim ve bu haber 26/12 tarihinde cikti piyasaya.
artik yaptigim basvuru iptal edilirse apt.dan attigim klavye mouseimla bilgi paylasimina devam etmeye CALISIRIM.
dua ediyorum valla. DUA[hline]myra
Never free never me
So I dub thee unforgiven
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu turk.internet.com un bağımsızlığından da şüpheliyim açıkçası.
Bunun arkasında isslerin birliği türünde birşey olduğunu düşünüyorum cidden.
geçenlerde bi yazı okudum.
Adam yazmış ilk günlerde adslimle 30-40kb download yapıyodum (128 almış) ama sonradan çokdüştü fln filan..
Bikere mümkün değil senin 30-40kb dl yapman max 16 zaten nereye yapıyosun.
Bizm paticikten birine de olmuştu kısa bi süreliğine yüksek hızda verilmişti hattı sonradan normal haline dönmüştü.
"turk.internet.com" sadece domain'ine bakıldığında bile çok saygın bi kuruluş olması gerekirken bu yazıyı aynen yayınlamış
bence yteri kadar bağımsız bi site değil.
Cem uzanın bombahaber.com u gibi...

Ayrıca arkadaşlar iss ler adsl satarsa da telekomla baş edemez telekom bugün milyarlarca dolarlık bi kuruluş ve kasasında sınırsıza yakın bi kaynağı var. Telekom yatırıma başlarsa hiçbir iss hatta tüm iss ler birleşse de karşısında durup rekabet edemez...[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önüne gelen rekabet olsun diye söylenip duruyordu işte size rekabet daha ne istiyonuz,zaten adsl çağ dışı bir sistem 2 yıl önce gelseydi değerli olurdu ama şimdi bence büyük bir espirisi yok[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Myra sen 25/12 de baswuru yaptın ben agustosta 128 ıcın baswuru yaptım wermıo adamlar benım o zaman olmemmı lazım herneyse 256 alıcam sanırım burda 128 alanı dowuyolar :P arkadasa katılıyorum turk.internete 1 kere bıle olumlu haber gormedım :P bu arada yenı yılla bırlıkte cok ıyı seyler gelıcek TT akıllanıyor artık yawas yawas gec oldu ama oldu ahh ulan suleyman demirel ahh sana adamlar bedava fşber cekecekti sen gıt hayır de bole durumlara duselım ahh ahh[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant Turktelekom rekabet etmesi gereken bi kuruluş değil demişsin. Şimdiye kadar etmedi de rekabet edeceği bir rakibi yoktu ancak iss ler adsl gibi hizmetleri dağıtmaya başlayıp telekom için bi rakip seviyesine geldiğinde. Telekomda gerekli muhattabını bulup rekabete en ölümcül şekilde başlayacaktır.
Dediğim gibi kimse telekom'un kasasındaki kaynağın önünde duramaz ne koç ne sabancı nede karamehmet..
Yıllardır paraları sömürüp yatırım yapmadılar..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yurdum insanı işte dengesiz bir yandan monopol kırılsın deyip bir yandan kırmaya çalışanlara söven başka millet var mı acaba[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bana 256 werebılecenmı? Yerim monopol baska birşeyi ben bu veleti ne zamandır bekliyorum böle birşey başlamışlen durdurmak ne akla hizmet he?Sence mantıklıcamı o zaman basta yapsalardı ne demek sen dagat portu sonra zart karar al durdurduk ne güzel bişe bu ya valla geride kalan kullanıcılar ne olucak bizi resmen maymun yaptılar.Almak istersin vermezler istemezsin verirler ne iş lan bu.!!Bir işi ya tam yaparsın yada yapmazsın bu rekabet kurulu neredeydi acaba bu zamana kadar ancamı g... ateş düştüde karar aldılar 1 aydır port dağıtımı yapılıyor acaip sinirlendim yaa a.k şansi neye dadansam kurutuyorum ahahha hepsine kafam girsin[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 29 December 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilen birisi varsa TT'a rakip gelecek firmaları buraya yazabilirmi lütfen. 2 senedir ADSL'deyim sistem iyiye gideceği yerde kötüye gitti, ben artık sıkıldım bu kurumdan, gelenin daha kötü bir hizmet vereceğini düşünmediğim için ne olursa olsun TT veya güdümlü bir şirketten internet'e bağlanmayı düşünmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya eger tt tekelinden kurtulursak ole bi kac tane degil birsuru $irket el aticak adsl, kablo vs nin dagitimina ve pazarlanmasina , inanilmaz derecede rahatlayacak ortam.
ha tt nin dagitiminin durdurulmasi, en azindan bi$eyler olabilecegine dair guzel bir adim bence, fakat $imdi dagitimi durdurup da bir geli$me kaydedilmezsse yazik olur.[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapma Silthanas Türkiyede Internetin yaygınlaşması uzun vadeli bilgisayar kampanyalarıyla başlamıştır. Ki buda 99 yılına denk gelmektedir. Daha önce insanların kaçının evinde internet vardı evinde bilgisayar olanlar ozamanlarda modem almazlardı çok iyi hatırlıyorum sınıfımızda sadece 1 kişide modem vardı =)
ADSL den haberdar olmamızda aşa yukarı 2000 yıllarında fln oldu. 10 yıl önce interneti kim tanıyodu ki koç ve sabancı uyanıp ADSL getirecekti? Getirse kim ne yapıcaktı interneti..

Bence bu konuda özel şirketlerin bi suçu yok suç Telekom'un tekel politikasında. 2004 de bu politika ortadan kalkacak deniyor. Ancak daha öncede çok söyledim yine söylüyorum uyuyan dev Telekom'u uyandırırlarsa ve telekom yatırımlara başlarsa hiçbi şirket önünde duramaz kasalarındaki kaynak karşısında..

Bekleyip göreceğiz hepberaber ama bu serbestleşmeninde çok başarılı olacağına inanmıyorum sonuçta ev telefonları bile telekoma bağlı.. ISS ler telekom olmadan bir hiçler. Şu an yaptıkları sadece geçici olarak halkı gaza getirmek zamanı geldiğinde telekoma muhtaç olacaklar... Her şekilde sonuç bizim lehimize olacaktır ama. Telekom yatırıma başlarsa internetimiz ister istemez hızlanacaktır.
Ancak yinede örneğin Koç ve Sabancı gibi iki güvenilir firmanın biraraya gelip Telekom'u satın alması bence olabilecek en iyi çözümdür. Tekel ortadan kalkar, Rakip kalmaz...[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özel şirketlerde suçlu bkz:superoline'ın fahiş fiyatlı skyrunner'ı onlarda alternatif sistemler kurabilirlerdi fakat dial up bakımı kolay ve ucuz bir sistem insanların başka seçeneği yok mecburen dial up kullanacakken yeni birşeye yatırım yapmayı doğal olarak uygun görmediler şimdi cable ve adsl binlerce abone çalınca akıllandılar[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...