Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Fistan, 22 December 2003 11:30 tarihinde demiş ki: 1024kbps adsl rules. bi ay böyleyim gençler.film,anime siparişleriniz alınır heheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? 64kbps kablonet rulles 2 kusur mb rullass durun brinkster upload ettirtmedi başka bi hosta upload edem[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 işte inanmıyorsunuz ama bakın!!! http://munich61.sitemynet.com/lamerlik.jpg[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya bu programın adı ne daha önce görmemişti,m[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 cidden o program nedir öle[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 onun için 16mbs hat lazım 2mbit deil, p2p programı o kazaa gibin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 olm ztn bigün seni ihbar edicem o olcak :P[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 lol dc++ die bi program cok iyi bişey[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ne alaka sen nası baglanabiliyorsun? min 1gblik yer bulabildim.Gerçi bazıları kabul ediyor ama onlardada cok az kullanıcı var ve pek birşeyde bulamadım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 28 December 2003 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Adam 64kb kablonet kullanıcısı olarak gözüküo ama ne hikmetse 3 ay önce 50kb/s ile dl yapıordu , şimdilerde kendini geliştirmiş 2.5mb/s ile dl yapıor bende 64kb kablonet kullanıcısı olmama ve aynı ilde olmamıza rağmen ben hala 16kb/s dl ile sürünüyor sayılırım :)[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 dc++ burda universite yurlarinda kullanilan bi program ayrica universite firewall u arkasinda caktirmadan calistirilan bi program..(almanya) yurtlarda oogrenciler arasi feci dosya paylasimi olanagi saglio..yurtlar zaten lan ile birbiren bagli oldugu icin cok suratli cekiyor.[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ehehehe abi ya lotr rtok u indirdim süperdi ne bilim 2mb ile indirdim =) cok güzel heheh[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya bu dc++ nası bi program bittorent gibimi, eğer öyleyse işe yarar bikaç site yazabilirmisinz ende indiriyim şu kralın dönüşünü pek heveslendim. hem benimde 64 bakarsın bende de tutar oooh insin filmler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yükledim programı pek güselmişte bu sıra olayı iyi değil. ha bide rotk i hangi hub dan indirdin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Public hub butonu war tıklayın ama adamlar sizden 30 megabayt ınızı yada 2 dl slotu bırakmanızı isteyecek kanala girmek icin =9 )=[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben açtım bi 10 gb ve 3 slot amma velakin kime get list desem connecting... yazıyo sorada timeout oluyo daha bi kişinin listesini göremedim delirecem firewalla falan mı ilgili nedir ya yapmamız gereken ayarlar falan varmı? help help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya abi search butonuda var kanalda aratabiliyorsun[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 düzeltme yapiyim 30mb demişim o 30 gigabayt olcak[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 tamamdır başladım dowloada ama 2mb la başladı birden gözüm döndü sora yine 16kb ye düştü şerefsiz. bunu hızlandırmanın bi yolu yohmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bilmem :D[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya bigün tepem hepten atacak gidecem uydu alacam o olacak ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ha öyle uydu bağlantısı değil bildiğin uydu alacam salacam uzaya peah koçlar gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 64k cable ile nasıl 16kb/s download yapıyorsunuz ???? 128k adsl var bende ve 8-13 arası, genelde 10.59 ile download ediyor, niye daha yüksek değil ? :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 adsl nin yurtdışı pingleri kablonetten daha kotu yurt ici adsl daha iyi kablodan[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya Erutan sen nerde oturuyon? sizin evin altı komple kablo döşeli heralde ben dc++ da 5kb/s la indiriyom annamadım annamak istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Su an kı 64 kablo 128 adslden hızlı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar