arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 ne erkek ne dişi... hayvan bu... hem de kaplumbağa *p2 266 sux diye diye uzaklaşır*[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 alınanlar oluo sildim :) [Bu mesaj Sly-One tarafından 19 Şubat 2002 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 zuahahgahahahahah[hline]Take this away..I can feel it on my mouth..I can taste u on my fingers..I can hear u like the holy ghost..And kill you if u get too close..I'll kill u to love u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 said: Sly-One, 19 Şubat 2002 23:28 tarihinde demiş ki: klavyeyle mouse dişi. elimin altındalar paso kullanıorum. [/b] iğrenç insan[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 :) orası geyik. daha adam akıllı sevgilim olmadı desem ne dersin ?[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Gay.[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 ahaua ii de. erkeklerden hoşlandığımı sölemedim. sadece sewgilim olmadı. olunca hayatta bırakmam ewlenirim...[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 hem daha kaç yaşındayım ki ? ergenlikten yeni çıkıorum zati. ne sewgilisi kimin war benim yaşımda ?[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 yaf konuya geç kaldık ama ben bu yazıyı takvimde okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 puahah[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 sly eziksin herkesin war senin yok :P[hline]Take this away..I can feel it on my mouth..I can taste u on my fingers..I can hear u like the holy ghost..And kill you if u get too close..I'll kill u to love u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 sie. kimin war :) tamam eziğim biliorum da. ehhe öle çok da deil yani benim tanıdığım neblm okulda fln. hem çok war benim gibi çok sen merak etme..[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 said: UrZa, 19 Şubat 2002 23:54 tarihinde demiş ki: en ii si o dönme olsunda bende ne sapık ne de gay oliim!:)[hline]I love the girls who love boy that did girls who love girls that love boys.... nie lam hayatının 1/4 ünü bir kıza ayırmak saygı duyulacak,hatta özenilecek bişiidir bence.ha tabi kız buna değiyosa.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Ra_d sen aşmışın abi olayı :) romantik olmuşun heau. ne desek suç oldu he... bi şaka yapiim dedim orda. bi ağzıma... kaldı ahau. öyle düşünmüyorum tabi ki. kadınlar rare yaratıklardır. :)[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 ne alaka olm romantiklikle.şimdi senin chok sevdiğin ve seni chok seven bi kız arkadaşın olsa hayatının 1/4 unu ona ayırsan fenamı olur.özenmedinmi yani şimdi.böle bi durumda olmayıpda özenmedim dien erkek yalan söler. ha bide benim gibi mal olupda elindeki kaybedip sora içmek vardır.neyse bu başka bir hikaye başka bir yerde anlatılmalı.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Almanlar erkek dediyse dogrudur... :)[hline]...Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost Standing next to you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 almanlar neden çakıo be git... bu arada raid o dediğin olursa ben 1/4 değil 3/4 ümü ona ayırırım.[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 raid?? beni çağırmak istedin sanırım. bu arada konu daaldı yaw. bilg'i ilk almanlar buldu deniliyo ya ondan çakıyo. ama aslen bilgisayarın babaları(babalaı diyince sakın aklınıza "bilgisayarın anneleri kim?" yada "bilgisayar p#ç mi? gibi geyik sorular gelmesin.) Charles Babage ve Alan Turing denen iki ingilizdir.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 ii tamam. aferim almanlara. ii cinsiyet de koymuşlar. ewet seni demek istedim pardon Ra_d.[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2002 mac abi vardi benim lise yillarinda o PC sine "intel kizim yaz" der dururdu , o yuzden kendisini genç bir hanimefendi olarak gormuşumdur hep ( nedense çok nazli ama olsun :) )[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2002 Walla benimki dişi ddvd roomu var cs ı ıcıne atıon :D[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2002 murat adanç değil mi? çok süper adamdı, ben de severdim, buralardan gitti de ne oldu sonra bilmiyorum ama intel onu deli ederdi bazen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2002 Bir keresinde Polat Yarışçı abi şöyle demişti; "Bilgisayarın çok iyi bir arkadaş olduğu kesin ama olaylar karşısındaki katı tepkisizliği çok kötü." Tepkisizler, siz ne etki ederseniz o tepkiyi verirler. O yüzden erkek ya da dişi kullanıcısına göre ama ben derim ki bilgisayarların cinsiyetleri yoktur.[hline]Müjgan Teyze, Müjgan Teyze........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 valla kafasına göre bazen erkek bazen dişi ortama ayak uyduruyo cok marifetli bi alet[hline]Grandmaster Hamburger içiyorummm ohh misss daalın gözümgörmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bak neyı uplamıs utanmaza bak bence dırek erkek 2 ghz lık ıslemcı aldıgımda daha parasını oderken acaba 2.5 mı alsaydım dıyodum kendıme at cope gıtsın oynaya oynaya erkekcı olduk zaten..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar