Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarın cinsiyeti nedir

karakedi

Öne çıkan mesajlar

said:
UrZa, 19 Şubat 2002 23:54 tarihinde demiş ki:
en ii si o dönme olsunda bende ne sapık ne de gay oliim!:)[hline]I love the girls who love boy that did girls who love girls that love boys....

nie lam hayatının 1/4 ünü bir kıza ayırmak saygı duyulacak,hatta özenilecek bişiidir bence.ha tabi kız buna değiyosa.[hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

Ra_d sen aşmışın abi olayı :)
romantik olmuşun heau. ne desek suç oldu he... bi şaka yapiim dedim orda. bi ağzıma... kaldı ahau. öyle düşünmüyorum tabi ki.
kadınlar rare yaratıklardır. :)[hline]So many times its hopeless dark and gray,
And other times its hope that saves the day...
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka olm romantiklikle.şimdi senin chok sevdiğin ve seni chok seven bi kız arkadaşın olsa hayatının 1/4 unu ona ayırsan fenamı olur.özenmedinmi yani şimdi.böle bi durumda olmayıpda özenmedim dien erkek yalan söler.

ha bide benim gibi mal olupda elindeki kaybedip sora içmek vardır.neyse

bu başka bir hikaye başka bir yerde anlatılmalı.[hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

raid??
beni çağırmak istedin sanırım.

bu arada konu daaldı yaw.
bilg'i ilk almanlar buldu deniliyo ya ondan çakıyo.

ama aslen bilgisayarın babaları(babalaı diyince sakın aklınıza "bilgisayarın anneleri kim?" yada "bilgisayar p#ç mi? gibi geyik sorular gelmesin.) Charles Babage ve Alan Turing denen iki ingilizdir.[hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde Polat Yarışçı abi şöyle demişti;

"Bilgisayarın çok iyi bir arkadaş olduğu kesin ama olaylar karşısındaki katı tepkisizliği çok kötü."

Tepkisizler, siz ne etki ederseniz o tepkiyi verirler. O yüzden erkek ya da dişi kullanıcısına göre ama ben derim ki bilgisayarların cinsiyetleri yoktur.[hline]Müjgan Teyze, Müjgan Teyze........
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...