mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Kendime yılbaşı eğlencesi arıyorumda. Geçmişte (eğer gerçekleşmiş ise) Venue de yılbaşı geçiren insanlara sorularım var. Merak ettiğim konu Maslak Venue de yılbaşı akşamında taksimde olduğu gibi gereksiz kuru kalabalık mı oluyor yoksa ezilmeden eğlenilebilecek bir ortam oluşuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Yılbaşında ezilmeden durabileceğin tek yer evindir.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ne yapacaksin ki birak venue yü falan.. gereksiz pahali yerler...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ucuz yolu da gördük taksimde. İnsanların sırf zevk için kalabalığın ortasına torpil atıp kakıla kakıla gülüşünü. Ezilme tehlikelerini. Yok ben veririm paramı girerim en azından it kopuk la uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 oturun ewinizde ya[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar