Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galaxies in ilk rancor - kimo maci

draedan

Öne çıkan mesajlar

mac oncesi basına foto

baska da image almayi unutmusum zaten eheh. ama maci rancor cok rahat kazandi , gerci bu kimo lev40 ve resleri rezaletti, bir digeri ile rovansi alcam insh.[hline]eededo tha AssaulteR
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha, evet gulaydada var bi kimoglia, gorunce dumur oldum, hakkaten yuh yanı lok ta kımoglıa ,ch terbıyecısının yanında kuzu kuzu yatıyodu yuh be bu ne dıoduk bu da gercek oldu, pokemonlar gıttı yerıne devler geldı ahaha, gercı pvp ye uygun degılller, sadece knetic resistleri fena deil geri kalani 25 mi ne ve special leri yok,tabi bio engineerler ne cikartir onu bilemiyorum.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

BE lerin kullandiklari reslere gore resistleri degisiyor. cogu statı 80% resistli kimo gordum gecen gun.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

Yakinda Kimo'nun en iyisini yapacagim. Basladim BE'ye resmen bugun, ranger i surrender edip.

BE'nin yaptigi pet, kullandigi DNA ile dogrudan orantili, iyi DNA kullanirsan daha kuvvetli resistleri olan pet cikiyor. Isin bence en zevkli yani da bu, boylece BE'nin yaptigi petlere baya bir varyasyon geliyor ve BE'yi hep daha iyi DNA bulmaya zorluyor.

Gulay / Tulay
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden öyle diildi, Beyaz daha iyi anlatır. Börtü böcek DNAsı kullanıp rancor yapabiliodun, sadece HAMları ve damageleri değişiyodu, resist olayını DNA'ya bağlamaları çok iyi olmuş. Gülay kolay gelsin, BE çok zor valla...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...