draedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 mac oncesi basına foto baska da image almayi unutmusum zaten eheh. ama maci rancor cok rahat kazandi , gerci bu kimo lev40 ve resleri rezaletti, bir digeri ile rovansi alcam insh.[hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Sahibi iyi terbiye edememiştir heh :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Kimo tame mi ediliyor artık!? Yuh ve oha diyorum!Bari mount da olsun..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Oyun adam olmaya başladı abi yavaş yavaş. Geldiğin zaman bayagı bi meşgul olucaksın. :-p Bu arada ne zaman gelicen geri eaglef cim ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ahaha, evet gulaydada var bi kimoglia, gorunce dumur oldum, hakkaten yuh yanı lok ta kımoglıa ,ch terbıyecısının yanında kuzu kuzu yatıyodu yuh be bu ne dıoduk bu da gercek oldu, pokemonlar gıttı yerıne devler geldı ahaha, gercı pvp ye uygun degılller, sadece knetic resistleri fena deil geri kalani 25 mi ne ve special leri yok,tabi bio engineerler ne cikartir onu bilemiyorum.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 BE lerin kullandiklari reslere gore resistleri degisiyor. cogu statı 80% resistli kimo gordum gecen gun.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician.. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Yakinda Kimo'nun en iyisini yapacagim. Basladim BE'ye resmen bugun, ranger i surrender edip. BE'nin yaptigi pet, kullandigi DNA ile dogrudan orantili, iyi DNA kullanirsan daha kuvvetli resistleri olan pet cikiyor. Isin bence en zevkli yani da bu, boylece BE'nin yaptigi petlere baya bir varyasyon geliyor ve BE'yi hep daha iyi DNA bulmaya zorluyor. Gulay / Tulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Eskiden öyle diildi, Beyaz daha iyi anlatır. Börtü böcek DNAsı kullanıp rancor yapabiliodun, sadece HAMları ve damageleri değişiyodu, resist olayını DNA'ya bağlamaları çok iyi olmuş. Gülay kolay gelsin, BE çok zor valla...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar