Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eee simdi napicas

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

O kadar kanalize olduki herkes Holo saçmalığına oyun unutuldu gitti. Yeni bir karakter aç biraz onda oyna dönersin sonra. Değişiklik oluyor..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bi sosyal mesleğe yüklen derim. Milletle ticaret yapmak süper oluyo hele ingilizceniz benimki kadar igrencse tadından yenmiyo valla :P. Yoda gibi konuştuğum için rol yapıyorum sanıyolar bazen. :)
Misal belki 3-4 kere coronet starport önünde tezgah açtum smuggler olarak. 5'in üzerinde devamlı 25 lik crateler halinde slice yaptiran devamlı müşterilem var. Misal bende fs için holo proffesionlarını kasmak istiyorum ama kıyamıyorum smugglera.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bence bir serverda umdugunu bulamiyorsun, baska server a gitmek cozum degil,

Sorun bence ne yapmak istedigin, oyundaki amacin. Mesela ben oyuna basladim ve Pet olayi cok hosuma gittig icin Master CH olacam dedim. Bunu support etsin diye Master Rangerligi sectim. ve baska bisey yapmadim, oyunu oynamaya basladigimdan beri , ki bu sanirim temmuz falandi, ayni proflarla devam ediyorum. Hergun online'im gunde ortalama 5 saat oynuyorum, en azindan. ve Gulay karakterinden cok memnunum. sonra kendi kendime ikinci bir account acmaya karar verdim, cunku ilk karakteri bozmaya kiyamadim. ikincisi ile de, ilk olarak master dancer yaptim, ki Hilal e kantin acayim faydali olsun diye. Sonra dedim ki Tailor olayin ikinci account ile, dansozlugun yanina tailoring bi de biraz marchant basladim. Sonra tailoring i support etsin diye,, ilk accountdaki Rangerligi surrender edip BE baslayacagim, ki Bio Cloth yapabileyim diye. PvP ise bana gore degil, o yuzden ben daha ziyade cephe gerisi oynuyorum.

Jedi, Holo olaylari ise hic ilgimi cekmiyor, cunku karakterlerimle yaptiklarimdan keyif aliyorum. Cok iyi arkadaslar var, online oldugumda sohbet falan da cabasi, yani daha ne olsun.

Bence ne onemlisi insanin ne yapmak istedigine karar vermesi, gerisi zaten geliyor. ama ben eclipsde mutlu degilim, avare dolasiyorum, hadi bi de su server a bakayim dedin me bence manasi yok, burda arkadaslarin falan varken, ne diye bilmedigin yere gidesinki diye dusunuyorum, tabi benim fikrim.

Gulay / Tulay
Sosyal ağlarda paylaş

Başka serverlar rahatlamak için seçilebilir. Ahazide kendi halinde bi karakterim var. Ne bi tanıdığım ne bi PA'm be bi sehrim var. Bazen kafa dinlemek, rahatlamak için girip imperial kesiyorum :-p.(evet ahazideki karakterim rebel :))[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 27 December 2003 18:50 tarihinde demiş ki:
Başka serverlar rahatlamak için seçilebilir. Ahazide kendi halinde bi karakterim var. Ne bi tanıdığım ne bi PA'm be bi sehrim var. Bazen kafa dinlemek, rahatlamak için girip imperial kesiyorum :-p.(evet ahazideki karakterim rebel :))[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse

Ben varim ya lan adi Wolith... :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLiDuMRuL, 27 December 2003 23:33 tarihinde demiş ki:
Zorla holo actirdilar bugun cika cika image designer cikti. Ex Commando Ex Bh image designer olucam. Pfff. Yok ne muhabbet ne birsey. Girdim 10 dk gene. Noluyo bana bulanilma mi giriyorum ne @@

olur mu bab ya ben seni surekli gorev pesinde kosarken gordugum ıcın ses etmıyorum,o is kolay id dedigin 1 gunde master ,gun dedıgımde max 4 saat, diger taraftan,bu aralar hep sehırdeyız ne zaman ıstersen yıne muhabbete gırerız bab sende canım daha neler sıkılmak ne demek, ben bu proof masterlama isine girdigimden beri cok egleniyom.gecen id tamaladim medige baslarken paso mesaj geldi millete coronette sac bas yaptım cok komıktı maymun ettım hepsını bıde 12k para kazandım ahahaha. hıc ole dıyomuyum hey gıdının koca master bh sad i die sende. takılırız beraber lol. hele kı bı dans etmem vardı asıl onu gorecektın tabulşarı kırana kadar kendı kendımı catlattım . tabı bu arada hatun gordu ben anlamam bundan sona sende dans orenecen dıe tutturdu gercı az bıraz karızma cızıldı ama olsun.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...