Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTV De Türkçe Reklam

Cons

Öne çıkan mesajlar

MTV de türkçe mcdonalds reklamımı vardı banamı öyle geliyodu? şu işte bunu seviyorum olan alla alla mcdonalds niye türkçe versinki? acaba sadece tr demi öle ama sanmıyorum[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

o reklamlar ibranicemiydi ya sağol. ben onları arapça sanıyodum :)

ama koskoca mcdonalds neden ingilizce verip dünyaya sesleniceğine(türklerde dahil) türkçe verip türklere sesleniyo onuda anlayamadım[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 22 October 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk ihtimalle mc donald's turkiye'nin hazirladigi bir reklam filmidir. Mc donald's in potansiyel musterilerinin mtv izledigi varsayimindan yola cikilarak vermis olsalar gerek. Zira sadece mtv'de gosterilmiyor sanirim, ulusal kanallarda da izleyebiliyoruz. Ayrica yabanci dilde yayin yapan bir televizyon kanalinda ana dilinde reklam vermek cok daha etkili olur. Mesela o reklam ingilizce olsaydi heralde turkiye'de cok dikkat cekmezdi.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aslında haklısın o reklam radyolarda ve numberoneda da vardı[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:

edit: araya 1 mesaj daha girmiş ama o da haklı :)

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 22 October 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dojo benden önce atmış, yani onun da dediği gibi, adamlar senin algıda seçiciliğini kullanıyorlar. ingilizce olsaydı çok normal karşılayacakken anadilinde olunca dikkatini çekti. hatta farkına varmasan bile (eğer mcdonalds karşıtı falan değilsen yani nötr bir pozisyondaysan) sempatini kazandılar.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

alala belkıde turk yayınına gecmıstır..
bılıysunuz turkıyede ısraıl mtv sını seredıyoz (galıba)
belkı turk olmustur.. yada mcm gıbı arada turkce reklamlar gırıyodur.. ama dıger turluyse (bk.z ust msgler) daha guzel[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

yok ibranice matrix reloaded dan sonra çıktı :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

daha doğrusu ortadoğu yayınalrı öyle... mesela avrupada ibranice reklam yok...
ortadoğuda adam gibi bu kanalı izleyen 2 ülke var
israil ve türkiye
yani; daha türkçe reklamların devamı gelecek bekleyin...

biliyoruz da söylüyoruz[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arkadaşlar yanlışınız var MTV ve MCM deki reklarları dijiturkten izliyorsanız bunları dijiturk yapıyor bu kanallarlan anlaşılmış ve böylece değiştiriliyor yani Mc gidip Mtv israille böyle reklamlar vermemiş dijiturkden ayarlanıyor bu bunun yanında Algida ve adidasinda bir reklamıda yanınlanıyor.Ama dijiturk disinda biryerden izlediyseniz bilemiyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

bende ılk duydugumda sok oldum hatta tvden gelmeyıp baska yerden geldını sandım ama goruntu oydu sok oldu bı dınleyım bı kosedekı mtv yazısına bakıyordum allagım delırmıs gıbı ıdım :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah llamada benle aynı tepkiyi vermiş ayrıca bende kablo tv de izledim[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah valla hiç düşünmemiştim :D[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 24 October 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ben gecen sene serdar ortacı gordum mtv de o sipastik haraketlerını yapıordu dalga gecmısler herhalde bıde busenın yazında hotsummer dıye bır progları varya summerlı bısey ıste beach de olabılır bılmıom orda sertap erener sunucu ıdı yemın ederım hatta ıngılızce onun yenı cıkans arkısıını vermıslerdı falan bende ay nı tepkileri vermıstım ınanamamıstım :D
Sosyal ağlarda paylaş

yerli şarkıcıları gördüyseniz, onlar bi dünya listesi programı var, japonyadan türkiyeye kadar her ülkenin en çok satan (kime göre neye göre belli değil tabe) ilk 5ini yayınlıyolar kısa kısa.. çekoslovak popçular filan çıkıyo, komik bi program...

türkçe reklam ayrı bi konu, en doğrusunu babacum söylemiş. mtve yayını aynı, reklam aralarında her bölgenin kendi reklamları çıkıyo. hatta zannımca o yüzden o reklam dışı aralara giren naneler çok uzuyo bence. diğer bölgelerde (central europe mesela) reklam kuşakları daha uzun muhtemelen, onlar devam ederken ortadoğu bölgesi dayıyo araya o kısalardan işte...

bizim bölgeye en çok israil yükleniyor, bizimkiler de ufak ufak başladı potansiyeli fark edip. önce mc donalds girdi, şimdi de mavi dönüyo. ben senelerdir söylüyorum prestijdir, girelim diye, anlatamıyorum bizim şirkettekilere...

artar bence. colins filan girer yakında kesin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smeal, 25 December 2003 09:14 tarihinde demiş ki:
busenın yazında hotsummer dıye bır progları varya summerlı bısey ıste beach de olabılır bılmıom orda sertap erener sunucu ıdı yemın ederım hatta ıngılızce onun yenı cıkans arkısıını vermıslerdı falan bende ay nı tepkileri vermıstım ınanamamıstım :D
Mtv Shakedown Party olmasın o? :) Mtv'nin birkaç ülkede elemeler yaptığı yarışmanın Türkiye ayağıydı o (biliyorum cümle karışık oldu ama anladın sen anladın..).Zaten daha sonra her ülkeden kazananları yarıştırdılar bide, bizimki resmen GS'li Ergün'ün biraz genç versiyonuydu, paso beyaz giymişti, püsküllü bol pantolon filan.Kazandı mı kazanamadı mı bilmiyorum orasını :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...