kavel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bu salak program ilk kurduğumda gayet güzel çalışıyordu ama şimdi bağlanmıyor. alttaki status te (ON CONNECTED){eDonkey not connected} yazıyor. bir program nasıl hem bağlı olup aynı zamandada bağlı olmayabilir. uyuz etti beni ... connect diyorum yine olmuyor ama diğer userler dosya çekebilio benden bende bazen çekebiliyorum ama çok nadir zamanlarda.. XP kullanıyorum bu arada ... çözemedim gitti .. fikri olan var mı ?[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 on dediği OverNet. e-donkey öldü başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yoo gayet de güzel bağlanıyo edonkey bende...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar