eddy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ya edebiyattan anlayan biri varsa cenap şehabettin'in her hengi bir şiirini inceleyebilir mi?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Kardeşim buranın da bkunu çıkardınız artk.. bir sürü bu tarz ödev siteleri var.. Bir zahmet..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bende arsivinde C. sehabettin siiri olanlar paylasabilir mi diyorsun sandim, ama inceleme, yuh yani. bari sen incele de burdakilerin fikrini al.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yani daha önce de açmıştın bi topic.. bizde elimizden geldikçe yardım etmiştik... ödevini bize yaptırman.. olmuyor yani... Estel-ödev düşmanı-Anorien[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
eddy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Tamam kusura bakmayın isterseniz msjı silin.Belki incelemek isteyen çıkar diye attım.Abi ne yapayım şiir incelemekten anlamıyorum.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 RÖÖEH Nice insanların olduğu bi forum buldum neden ödevimi yaptırmıyorum.... olmuş biraz..[hline]Avatar...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 gladzhar var ama sıır ıncelermı bılmıyom..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 edebiyattan anlayan hatta o şekilde effektik şiir incelemesi yapacak adamı zor bulursun :)
Öne çıkan mesajlar