Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Player vendorla ilgili sorunlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,nebulanın player vendorunu kurmak istedim.Ancak player,vendorun ismini söyleyip yardim yazdiği zaman hiçbir komut çıkmıyor ve vendoruna çift tıklayıp ya da allnames makrosuna basarsa da vendor kayboluyor.Yani kısacası hiçbirşey çalışmıyor (vendor deedi hariç.).Sorun ne olabilir?
Mesaj tarihi:
sayua komutunda cıkan yazıyı client in desteklemiyordur. yada vendora yakın deilsindir.

çözüm vendorun konusmasını bul speech i yani sayua yazan yerleri say yap bolece görebilirsin.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Mesaj tarihi:
nebula vendorı nebula house sistemine göre ayarlanmış. house sistemi farklıysa sorun cıkaracaktır. bu arada vendorı ismiyle cagırırken vendorın küçük barını çektiginde gördüğün isimle cagırcaksın. mesela nebula vendor sisteminde vendorı kurdugunda senin ismin gözükür, health barını cekersin asıl ismiyle cagırırsın..
Mesaj tarihi:
Nebulanın house nı denedim yine olmadı.Aynı sorunlar devam ediyor.Vendorların kafasında ilk 5 saniye isim yazıyor sonra ismini ceksem bile isim hanesi boş oluyor.Vendora çift tıkladığım zaman da vendor yok oluyor.vs.vs
  • Yeni Oluştur...