Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ilki rezaletti bence. Tam geyik oyunu biz arkadaşlarla oynamak için değil gülmek için oynuyoruz int. kafede. Geneld wake islandda herkes uçak gemisinde çıkıyodu. Karşı tarafı takan yok arada uçakla bombalıyolar biz kendi aramazıda el bombasıyla saavşıyoruz, çıkarma botuyla geminin yaınna geçerken içine atlama yarışı yapıyoruz, biri uçağı kaldırmaya çalışırken gemiden kalkamadan patlatma yarışı, kafa kafaya yere atlama, tabi bu arada kalkabilen uçaklar düşmana değil gemidekileri bombalamaya çalışıyor. Geçen gün karnıma ağrı girmişti gülmekten. "Kills" im -70 di ehhe[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Oynamayı becerememişsiniz siz güzel oyundur 16-16 multisi baya eğlenceli oluyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yok biz acayip zevk alıyoruz ya :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ne yenilik var ?[hline]kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ilki kötü olan bi oyunun 2.side kötüdür. Ben ilkini MOHAA gibi camp. leri bekliyorum. Bi baktım sayılar falan var cok b0ktan bi oyun. He multiplayer zevkli o ayrı konu. Ama single'ı 0.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu oyun zaten dendiği gibi multiplayer bir oyun ve inanılmaz ötesi zevkli oynaması Birçok yerde en iyi multi ödülünü aldı hakediyor da! Exp inide hemen alacagım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar