Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ona ders denmez. :) Ders dediğin 2 saat max olucak şekilde başka hiçbir dikkat dağıtıcı şey olmadan yapılmalı daha sonra 30 dakika kesinlikle başka şeyle ilgilenilip daha sonra gene 2 saat şeklinde günde 4 saat olarak uygulanmalıdır. 7.30 da başlanan bu sistemle 12de serbest kalmış, dersinizi deliler gibi çalışmış olabilirsiniz. Bundan sonra ister uyur ister TV izler veya diğer ihtiyaçlarınızı yaparsınız. Sen uygulandın m ı derseniz.Hayır. Benim stilim daha çok 8.30da masaya oturup 2.30a kadar odadan çıkmadan muzik eşliğinde %10 verimle çalışmaktı. Ne dersi anlıyordum nede başka birşeye vakit bulabiliyordum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bilgi: 3 küsür ortalamanın üstüne 5.00 getirmem AOBPyi sadece 2 puan etkiliyor yani lise1 ve 2 ÖNEMLİ lise sonda zaten ne sen okulu ne okul seni sallıyor, ÖSS Öss takılıp gidiyosun kasın çalışın bağımlılık yapan şeylerden uzak durun(UO, Kotor veya sizi başında saatlerce oturtan herhangi bişey) lise2 de sallayın ÖSSü hatta dershaneye bile gitmeyin, zaten lise sonda bütün konuları tekrar ediyosun nasıl? onu bilemeyecem. ama üşenmeyin, başıma ne iş geldiyse ondan geliyor, Boğaziçi(giremiyorum) ODTÜ(290 üstü lazım) faln yalan oldu şimdiden 70 puanı verdiler idare et diye ooof oof[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Abi lise2 yim...Tek isteğim izmirde okumak,Allah'ım sen yardım et...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Abi benim derslerim türkçe veya ingilizce olsa ortalamam 4.5 fln olurdu heralde. Hiç çalışmıyorum şuan 3.35 ti geçen sene bu sene işallah hiç çalışmamama rağmen 3.5 u geçerim. Bi de çalışsam.. Bu arada bence insanların çalışmamalarının en önemli nedeni kendilerini yeterli görmeleri veya da (nasıl olsa bi şekilde kopyayla/kolpayla yaparım) demeleri. Bi de tabii çalışmak ta bazen bi şeye yaramıyor. Eğer mesela 3 saat çalışınca %100 alıcağımı garantileselerdi, oturur çalışırdım ama zaten garanti diil ne kasıcam. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 lise 2 yiz, kalmassak iyidir, o kadar kötü, çalışamıyorum kardeşim sevmiyorum[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 lan çıtır çerez okulalrda okuosunuz bi de ortalama geyiği yapamyın anadolu liselerini görüorum lise 2 deki öğrenci nin okudugu şeylere bakılırsa devlet kendi yönetimindeki en iyi okulalrın öğrencilerine bile salak muamelesi yapıo[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Simdi bazı insanlar yanlıs dusuncek belki ama ... Aobp cok onemli tr gibi bi yerde gelecegimiz OSS denilen vampirvari yaratıga kalmışsa bence calısmanın bi yolunu bulmamız gerek ...[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi devlet okulunda i,seniz çok zor deil zaten işiniz fizboz g,b, yapp aklınızı balşınıza toplayın başarılı olun[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 boşfeer (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Of yarın yine işte edebiyat yazılısı var son yazılı hiç çalışmadım bu akşam çalışsam mı diye dusunuyorum ..[hline]Actions are more louder than words! [Bu mesaj Cyre2k tarafından 29 December 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ozel okulda cogu sey paraya bakıyor birde oyle bir şey var.[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 özel okul olarak türk okullarından bahsetmorum robert alman gibi adam gibi özel okulalrdan bahsediorum yoksa kal galatasaray istanbul erkek faln takr hepsine[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Varya bende oturuyom masaya yooook ders yapamıyo çalışamıyommm ooooffoofofoo[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bu arada aynen katılıyom icqsuz olmaz deilde bilgiseyara hocaların cdlerini alın abşi şı an logaritmayı hocam anlatıyo walla vcdende izliyom öyle bi kapyomkii herkeze öneriyom[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar