HellHound Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 3'de ntv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kaçmaz[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 of bi daha içtikten sonra izlemicem maç falan. anlamıyorum hiç bişey. gözümü kapıyorum açıyorum arada hücum karşı takıma falan geçmiş, bu ne be uahuha ay süper eğlenceli ama aynı zamanda da son derece anlamsız benim için. izlemiyorum ki kendi çapımda eğleniyorum ahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Nets: 82 Pistons: 79 ilk yari rezaletinden sonra cok zevkli bir ikinci yari izledik... hatta tekrarini izliyecek olanlara direk soyliim ilk yariyi atlayin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 noldu ilk yarı[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 iki dandik takım al birini vur otekine[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 zeuz hakli valla, al birini vur otekine. :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Walla arkadaşlar NBA Tv derim başka bişey demem.Alın gece kalkamazsanız rahat rahat diğer gün izlersizin..Off Acaip reklam yaptım be :P[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar