OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Uzun süredir diablo oynuyorum. Her bi şeyini öğreniğimi düşünüyorum artık. Hala sıkılmadım ama oyun artık eskidi gibi. Herkes başka oyunlarla uğraşırken hala diablo oynamak millet uçağa binerken ata biniyormuşum gibi hissetmeme yol açıyor. Ben de değişik bi oyun deneyeyim dedim. Bana Shadowbane'i önerdiler. Ya da git Divine divinity oyna dediler... Ama ikisi hakkında bilgilerim çok kısıtlı... Bide size danışayım dedim. Eğer önerebileceğiniz başka oyunalr varsa onlar da değerlendirilebilir tabiki...[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bilgisayar oyunlarına şutlayın.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 utanmaz...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Haklısın dikkat etmemişim.[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 arlanmaz :p[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 :)) Bi şutlamadılar gitti![hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 area masterler uyuyor :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 prince of persia: sands of time ilk oynaman gereken oyun bence, tabii sistemin el veriyorsa. rpg seversen star wars: knights of the old republic olmadı yetmezse bilgisayar oyunları bölümünde epey bi tavsiye forumu vardı (hemde taze daha).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 multiplayer düşünüyosan millet swg ye sardırdı bu ara güzel bişi sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben de diablocuyumdur senin gibi ama eskiğine hiç inanmıyorum. Artık eskisi kadar oynamasam da arada açar oynarım özlem gideririm.. yeni oyun dersen artık uraşmıyorum o işlerle.. kardeşimden görünce bazı oyunları arada oynarım ama genelde sarmaz beni..[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Diablo dan şaşma bence ben hem diablo hemde diablo 2 oynarım deli gibi diablo için v.1.10s var onu indir bul biyerden, zaten o baya bi eylendiriyo insanı hatta ne diim git bul bikaç kişi network oyna (zaten tek playerla bitirilmez zorluğa gelebilio)[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar