Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traş

Jericho

Öne çıkan mesajlar

ya güllerim bıyık olayından nerelere geldik merak etme kes kimse bişey düşünmez senin hakkında sen kes sesin incede olsa kalında olsa konuş carcar bişey derlerse patlatırsın surata 2 tane gelir kendine eleman[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Craven, 14 Mart 2003 19:34 tarihinde demiş ki:
ya güllerim bıyık olayından nerelere geldik merak etme kes kimse bişey düşünmez senin hakkında sen kes sesin incede olsa kalında olsa konuş carcar bişey derlerse patlatırsın surata 2 tane gelir kendine eleman[hline]

iyi fikir ya bunu düşüncem :) ama ya amcam bişey derse ya annem bişey dwerse

[Bu mesaj Jericho tarafından 14 Mart 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya allahım ne diceklerki.anne sen bıyıklarını aldırmıyonmu de. baban amcan bişey derse de sen benim yaşımdayken napıyodun de.kimse hiçbişey demez hatta iyi olmuş derler.merak etme ne dicekler ayıp bişeymi.öle yıkanırken falanda kesme koy sıcak suyunu sür traş köpüğünü kes.[biraz fazla oldu heh] ama çatır çutur kuru kuru kesince de iyi olmuyo[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Craven, 14 Mart 2003 19:38 tarihinde demiş ki:
ya allahım ne diceklerki.anne sen bıyıklarını aldırmıyonmu de. baban amcan bişey derse de sen benim yaşımdayken napıyodun de.kimse hiçbişey demez hatta iyi olmuş derler.merak etme ne dicekler ayıp bişeymi.öle yıkanırken falanda kesme koy sıcak suyunu sür traş köpüğünü kes.[biraz fazla oldu heh] ama çatır çutur kuru kuru kesince de iyi olmuyo[hline]

zaten babam dedi vay keserken kıt kıt seslerde geliyomuş dedi :P ya benim bi arkadşım dedi ki favorilerin ordakileri şimdi kesmezsem sonra 50 tane çıkcagı yerde örnegin 10 tane çıkar diyolar yani az çıkarmış şimdi kesmezsem delik delik olurmuş izelin suratı gibi favorilerin başladıgı yerlerde siyah siyah hareketlenmelerde var yani[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya takıl ya boşver! Şu zamanda şunu yaparsan şu olurları geç... Büyüyünce köse olmayacaksın ya. Her halükar(?)da yaş ilerleyince kürküne bürünüyorsun. Kes aklına estikçe....[hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Sosyal ağlarda paylaş

ilk 7. sınıfta yapmıştım ben de hata tatildeydim ve favorilerimden çok büyük sıkıntı çekiyordum
yaparken falan bir gariplik olmadı ama lş,imdi 2-3 günde bir kesmek zoruna olmaktan doalyı sürünüyorum[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...