Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya güllerim bıyık olayından nerelere geldik merak etme kes kimse bişey düşünmez senin hakkında sen kes sesin incede olsa kalında olsa konuş carcar bişey derlerse patlatırsın surata 2 tane gelir kendine eleman[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Craven, 14 Mart 2003 19:34 tarihinde demiş ki: ya güllerim bıyık olayından nerelere geldik merak etme kes kimse bişey düşünmez senin hakkında sen kes sesin incede olsa kalında olsa konuş carcar bişey derlerse patlatırsın surata 2 tane gelir kendine eleman[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle iyi fikir ya bunu düşüncem :) ama ya amcam bişey derse ya annem bişey dwerse [Bu mesaj Jericho tarafından 14 Mart 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya allahım ne diceklerki.anne sen bıyıklarını aldırmıyonmu de. baban amcan bişey derse de sen benim yaşımdayken napıyodun de.kimse hiçbişey demez hatta iyi olmuş derler.merak etme ne dicekler ayıp bişeymi.öle yıkanırken falanda kesme koy sıcak suyunu sür traş köpüğünü kes.[biraz fazla oldu heh] ama çatır çutur kuru kuru kesince de iyi olmuyo[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ayem Fırom Trabzon ayem pala bıyık Liseli Genç :d[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Craven, 14 Mart 2003 19:38 tarihinde demiş ki: ya allahım ne diceklerki.anne sen bıyıklarını aldırmıyonmu de. baban amcan bişey derse de sen benim yaşımdayken napıyodun de.kimse hiçbişey demez hatta iyi olmuş derler.merak etme ne dicekler ayıp bişeymi.öle yıkanırken falanda kesme koy sıcak suyunu sür traş köpüğünü kes.[biraz fazla oldu heh] ama çatır çutur kuru kuru kesince de iyi olmuyo[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle zaten babam dedi vay keserken kıt kıt seslerde geliyomuş dedi :P ya benim bi arkadşım dedi ki favorilerin ordakileri şimdi kesmezsem sonra 50 tane çıkcagı yerde örnegin 10 tane çıkar diyolar yani az çıkarmış şimdi kesmezsem delik delik olurmuş izelin suratı gibi favorilerin başladıgı yerlerde siyah siyah hareketlenmelerde var yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ya takıl ya boşver! Şu zamanda şunu yaparsan şu olurları geç... Büyüyünce köse olmayacaksın ya. Her halükar(?)da yaş ilerleyince kürküne bürünüyorsun. Kes aklına estikçe....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 doğru[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ilk 7. sınıfta yapmıştım ben de hata tatildeydim ve favorilerimden çok büyük sıkıntı çekiyordum yaparken falan bir gariplik olmadı ama lş,imdi 2-3 günde bir kesmek zoruna olmaktan doalyı sürünüyorum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Bence sakalları hiçb ir zaman traş etmemk gerek, yani bırakın tüy halinde kalsınlar, bi traş ediyoz sonra jilete jele para yetiştiremiyoruz :) Ben de 7. sınıfta başlamıştım traşa[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 urza topicten falan gaza gelip hayatini söndürmedin deil mi:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [Bu mesaj raistlinn tarafından 15 Mart 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar