Daeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Komut satırında function ya da dialog geçen scriptleri nasıl yerleştirecem?[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ya da tam olarak şöyle söyliim: Komut satırlarında yazan şeylerin nereye yerleştirilecegini nasıl anlayacam? Scriptleri hazır alıyorum da..[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 dailog scp lerini normal bir scp klasorune yazınız orn Dialog ismi .pepelek diyelim oyun icerisinde .pepelek yazarak cıkartabılırsınız.[hline]†PePeLeK SeVeR† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesela ben item scplerini script klasöçrüne atıyorum ve spheretablesda da koydugum yeri belirtiyorum böylece script çalışıyor. Mesela ben bir scribe menüsü scripti buldum fakat bunun komut satırları farklı geldi.Bunu nasıl yerleştirecem?[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Şimdi şöle söyleyim.Scriptleri .scp uzantılı bütün doysyalara koyabilir yada kendin .scp uzantılı dosya yaratıp onun içine koyabilirsin.Örnek: item scriptlerini itemler.scp , Dialogları dialog.scp Bu arada bu dosyaları Script klasörüne atacaksın.Bütün scriptleri orada toplayacaksın.Script dosyalarını illaki spheretables.scp ye yazmaya gerek yok.o sadece axis'teki itemler bölümünde yazdığın scriptlerin ID lerini yazıyor.[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar