Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cuma sorunsalı?_?

De-Jeavu

Öne çıkan mesajlar

sevgili patiler soruyorum size yılbasından sonraki cuma günkü tatili kaldırılmasındaki ulvi amac nedir?!?
çrşm ve persembe tatilinden sonra cuma günü 1gün için tatili bölüp okula gitmek insanın boyunun 5cm uzamasına yardımcı mı olur?!?!?!?!?[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin açınızdan evet kötü olabilir (benim açımdan bişey fark etmiyo okula gitmiom zaten ne zamandır) ama iyi oldu. Fark ettinizmi tatiller hep uzatılıyor. Özelliklede resmi olanlar. Bunlar bilinçli olarak yapılıyor arkadaşlar. Birilerinin cebine daha fazla para girsin diye. Bayram seyran yılbaşı hepsi hikaye. Tamam hepimize dokunur ucu ama tatilleri bu kadar uzatmasınlar. Hatta çok kısa tutsunlar. Bayram tatilleri yetip artıyor zaten.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gitmeyecem okula okul bana gelsin...

hoş cuma günleri dersim yok zati :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca:
geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var
Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş:
benim pipim de seninkinden büyük
Sosyal ağlarda paylaş

Ne eğitim bakanı abi üniversitede gidip lise mantalitesine sahip olmamı beklemeyin. Anasını satim bizde tatil yapmışlar (bizde sömestr fln yok direk harıl harılız, acıdıkları için oraya buraya tatil sokusturuolar), orda atladığımız dersleride yapmıolar. Yapacak zaman yok zaten, sabah karga bokunu yemeden gelip aksam zıbardıktan sonra gidioruz. Geçen hocanın biri dersi yapayım dedi, gidip 12-1 arası öğlen aramız koydu. Ee ne oluyo bu durumda, sabah 9'da derse baslayıp ara vermeden 4te bitiriosun.. Niaaagghhh atııın beni denizleeereeee!![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 28 December 2003 13:44 tarihinde demiş ki:
O tatil vermeyenlere kafam girsin.[hline]Tanrılar kurban istiyor!

bence olayı daha ilk msj dan bitirmiş arkadaş...
+1[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...