De-Jeavu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sevgili patiler soruyorum size yılbasından sonraki cuma günkü tatili kaldırılmasındaki ulvi amac nedir?!? çrşm ve persembe tatilinden sonra cuma günü 1gün için tatili bölüp okula gitmek insanın boyunun 5cm uzamasına yardımcı mı olur?!?!?!?!?[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 O tatil vermeyenlere kafam girsin.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Tam bir günün, iki tatil arasında olması, akademik takvimdeki değerini düşürürmü?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Quicim sen eğitim bakanı falan olma tamam mı?[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Sizin açınızdan evet kötü olabilir (benim açımdan bişey fark etmiyo okula gitmiom zaten ne zamandır) ama iyi oldu. Fark ettinizmi tatiller hep uzatılıyor. Özelliklede resmi olanlar. Bunlar bilinçli olarak yapılıyor arkadaşlar. Birilerinin cebine daha fazla para girsin diye. Bayram seyran yılbaşı hepsi hikaye. Tamam hepimize dokunur ucu ama tatilleri bu kadar uzatmasınlar. Hatta çok kısa tutsunlar. Bayram tatilleri yetip artıyor zaten.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben gitmeyecem okula okul bana gelsin... hoş cuma günleri dersim yok zati :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ne eğitim bakanı abi üniversitede gidip lise mantalitesine sahip olmamı beklemeyin. Anasını satim bizde tatil yapmışlar (bizde sömestr fln yok direk harıl harılız, acıdıkları için oraya buraya tatil sokusturuolar), orda atladığımız dersleride yapmıolar. Yapacak zaman yok zaten, sabah karga bokunu yemeden gelip aksam zıbardıktan sonra gidioruz. Geçen hocanın biri dersi yapayım dedi, gidip 12-1 arası öğlen aramız koydu. Ee ne oluyo bu durumda, sabah 9'da derse baslayıp ara vermeden 4te bitiriosun.. Niaaagghhh atııın beni denizleeereeee!![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tatil olup olmıycağı yarın belli olcak diye biliyorum ben[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Estel ilerde cocuuna öss için rapor fln almak istersen bana gel olurmu hehe :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tatil olmicağı kesin ama olmamasının nedenini öğrenci olduğumuz için bence bu kadar anlamsız buluyoruz ama harbiden olsaydı tatil süperde olurdu[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 December 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 alal ben tatil diye biliyodum[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Estel_Anorien, 28 December 2003 13:44 tarihinde demiş ki: O tatil vermeyenlere kafam girsin.[hline]Tanrılar kurban istiyor! bence olayı daha ilk msj dan bitirmiş arkadaş... +1[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bırakın bizim müslüman gençlik bayramında tatil yaparlar hristiyan bayramı ya noel o yüzden yapmıyorlar gidin paşa paşa okulunuza.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 28 December 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 neyseki dünyanın en zengin ve refah düzeyi en yüksek ülkesiyiz rahat rahat tatil yapalım ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bi gün fazla çalışsak ne olur çalışmasak ne olur[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Qui sen bitir şu okulu da ben olmadı liseden kaytarmaya gelirim rapor almaya :)[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sen kaç seneye rapor yazabiliten var?[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 iyi olmuş tatil olmadığı(banane ya zaten gitmiyorum heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ya benim kıl olduğum şey bakanın ne tatili tatilden daha yeni çıktık ne kadar tatil meraklısı bir milletiz gibisinden açıklamalar yapması, ki meclisin yılbaşı dolayısıyla bir haftalık tatili var, buna ragmen söylüyo bunları.Bu ne yaman çelişkidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Estel_Anorien, 28 December 2003 13:44 tarihinde demiş ki: O tatil vermeyenlere kafam girsin. +1 kafada benden.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Benimde kolum girsin bari. Çok saçma birleştir tatilleri öğrenciye yeni yıl hediyesi diye.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar