Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bugün yılbaşı hediyesi olarak A4 Tech kablosuz mouse alındı bana, disketten sürücüsünü filanda yükledim.Ama bazen mouse bir anda ekranın başka bir köşesine kayıveriyor.Neden olabilir?[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ps2 dan baaladisan driverini silip ps2 yu hic karistirmadan usb den baalamayi dene ayni sorun ps2 olarak baaladiimda bende de vardi su anda cozulmus gozukuo ha bi de mouse u ilk aldiimda yan odada da ayni mouse tan vardi ve bnm reciever onun harketlerini algiliodu ama sende boole bi ihtimal yoktur heralde yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bende de laser li kablosus a tech var pili biterken sapıtıyo[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bende alıcam kablosuz yaw uyuz oluyorum kablo olayına ne kadar fiyatları optiklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Saeros o banada oluyo netteyken bi ara olduydu,bilgisayara diye heyecan yaptım :) Pili bittiği zaman oluyo genelde...[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar