Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mmorpg

Gorgo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu forumdaki thread leri okudugum zaman mmorg konusunda ne kadar çağ dışı kaldığımı anladım :(
Yıllar Önce Ultimatr 'nin tüm sayfalarını yazıcıdan çıkartıp tek tek okuyarak uo yu öğrendiğim zamana galiba tekrar geri dönecem :))
Neyse Artık UO tamamen baydı ve 3d olan mmorg olan ve lagsız olan bir oyuna geçmek istiyorum.
Bağlantım 256k Adsl ve Makinemde oldukça iyi bir makine. Bu halde iken şuan için oynayabileceğim en iyi oyunun daoc olduğunu görmekteydim fakat bu forumlarda wow muhabbeti çıktı şimdi :(
Arkadaşlar yıllar öncesi sizlerden yardım aldığım gibi şimdide yardım almak istiyorum daoc iyi ise ve denilen gibi sonu gelmiyorsa bunu nasıl temin edebilirim tr den alabileceğim biyer yokmu yada alacaksam neleri almam lazm versiyonlar filan var iki paket bir paket kafam karıştı. Yani burda biri komple setini satsada bende gitsem elden versem parasını bana anlatsa gelsem evde kursam ne kadar güzel olcak herşey :)) neyse yardımlarınız için çok şimdiden çok teşekkür ederim!![hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bi kerem! multimedia online rpg asdşklafadsf
www.gameloaded.co.uk tan alırsın eu versionu 20 pound civarına double pack. yani si exp packi içinde. tabi amerikadan oynıcam diosan triple pack bulman lazım =) onu bilmiorum.
eu da aylık ücret 12 euro. serverlar full, oyun güzel. bekleme derim salla wow u[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

gameloaded.co.uk beni cok ugrastirdi... ukgames.co.uk super suratli, sifir problem yolladi oyunu. Ha bi de daha WoW'a cok var yav, blizzard ne zaman dedigi tarihte oyun cikarmis?

DAoC'a gelince, bence cok iyi bir oyun, WoW eger cok inanilmaz bir sey olmazsa DAoC'u cok sarsacagini sanmiyorum... (ama WoW simdilik inanilmaz gorunuyor o baska :P)

Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...