thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Altına not düşülmemiş ama moderator arkadaşımız slipstream ile ilgili post attığım topici kilitlemiş.. Bilmiyorsa ileteyim, slipstream kayet legal bir uygulamadır. Zaten indirdiğiniz service pack'i komutlarla cd'ye entegre etmektir. Microsoft'un eklediği biz özelliktir.. Bilemiyorum neden?!?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Aslında konu kilitlerken bir sebep kısmı olsa ve o konuyu açan kişiye gitse :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Senin mesajın değil o konunun kitlenme nedeni açıkça. Kopya bir program kurulumu için yardım ve fikir istenmiş, paticikte yasak olduğu için kilitlenmiş, budur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Nefr gayet güzel açıklamış. Konuyu kitleyen bendim, silecektim fakat arkadaş Slipstream gibi faydalı bir konudan bahsedince kitlemekle yetindim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar