MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 kablo netim gelsin overnetten çekerim diyordum ama overnet bozuldu diğer emule u falan da sevmiyorum o yüzden paşa paşa gidip alıcam ama mağlum oyun eski.yok hiç biryerde.gören olursa haber verebilir mi dükkanın yerini??ya da aranızda sahibi olan varsa kopyalayabilirmi(izmir içi) parası verilecek tabi.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 56 sok no:10 63/A güzelyalı hade sana bide kıyak yapayım tel : 2483545 benim oyun aldığım yer mutlaka vardır ara sor yoksa bile sipariş ver en az iki gün içinde çekerler. burası olmazsa sana bi kıyak daha yapayım bide burayı dene 2480454 burası da oyun satıyo bide buraya sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar