Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Arkadaşlar fifayı yüklerken tam 2.cdyi taktığımda aptal bir hata veriyor.. bir türlü yükleyemiyorum.. benzer bir sorun yaşayan oldu mu? bir türlü yükleyemiyorum... CD mi bozuk acaba...[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 %99.9 cd bozuktur ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Valla özellikle bir dosyanın çalışmadığını söylüyor....[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bunu bulamıyorum ben hıyarım diyor.. E:datalocalepbp_eng.evt[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 boşver bulamasın zaten, nasıl olsa yüklesen de 1 saat sonra silceksin.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Mirage, 26 December 2003 20:26 tarihinde demiş ki: boşver bulamasın zaten, nasıl olsa yüklesen de 1 saat sonra silceksin.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Bu fifa04 yapılan bir hakarettir bence !![hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 off kafam girsin böyle cdye.. neyseki adamın yeri belli... Bari başka bi oyun tavsiye edin ya.. şöyle zaman geçirecek bişeyler arıyorum..[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eh, kusura bakmayın biraz kötü bir cevap olmuş ama fifa04'de aşırı bir hayal kırıklığına uğradım. rezalet geldi bana. neyse, nfs: underground, prince of persia: sands of time, worms 3d, max payne 2, broken sword 3, knights of the old republic... bıdı bıdı[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Oyun çalıştı fakat o ne iğrenç grafiklerdir öyle ya? Midem kalktı.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 hmm ekran kartın kac ? Bende cok guzel grafikler hatta sırf grafikleri guzel oyunun...[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 gidin pro evolution soccer 3 alın yahu,fifa'ya verdiğiniz para çok gereksiz.şu anki en güzel futbol oyunu pes3'tür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar