NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ya bakın valla dönem ödevim mutasyon. Tabii ki bilgi toplamam yeterli ama eğer bi hayvana mutasyon geçirtebilirsem(ya da hocayı kandırabilirsem) mükemmel olucak. Zaten biyolojim de kötü. Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Nasıl mutasyon yaparım(ki çok zor) ya da nasıl hocayı kandırırım mutasyon yaptım diye(ki biraz daha zor :) )? Yardım edin![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Meditasyon annadım sorry [Bu mesaj ZeuZ tarafından 27 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 toksik bişiyler kullan yaşasn radyasyon.. aman diyim ha.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ne yani hocalar "Hadi cocuklar odeviniz 3 bacaklı tavuk" falan mı diyo ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sen o hocaya bi mutasyon geçirt.. kafayı oturtunca gözünün üstüne bak bakim napiyor..[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bi kedi al gövde kısmına CAPON yapıştırıcısı ile iki tanekanat yapıştır bakın hocam burdan atınca 4 ayak üstüne dü şüyo kanatlarla denge falan sağlio de...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Lol! yok abi yanlış anladınız. Kadın bana mutasyon geçirt demiyo. Ama geçirtirsem süper olur. Yoksa 70 ten fazla alamam maalesef :([hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yok bizimki salak hafiften. bi boq bildiği de yok. eğer bi yolunu bulabilirsem kandırabilirim, cep telefonunun radyasyonunu artırdım falan derim anlamaz zaten :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ultraviyole ışını ile mutasyon yapabilirsin bulursan bi yerden uv ışıgı yayan bişey.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ya onu bende biliom da nerden bulcam uv ışınını? sorun o zaten. Bi de hangi hayvana uygulasam? böceklerden karınca ilk aklıma gelen. Ya da sinek.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 önce yeşil bi sıvı alıosun sonra ilk olarak bi insan elini sokuyo ona sonra kaplumbağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 saol rahan sen olayı kavramışın :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bi sie[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 abartmayalım istiyosan yeni ninca turtle yarat ha, adam "ne yapmısın bu hayvancağıza" falan diye dalmasın sonra mutasyon ödevi yse yazı yaz ne yani ödevi radyoaktivite olan biri sınıfa uranyum mu getirsin?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bir hücre kültürü yap. Hücreler için toksik olan bişey ekle. Milyonlarcası ölürken geriye kalan birkaç tanesini tekrar çoğalt. Mutasyon geçirmiş bir sürü hücren olmuş oldu böylece! Türkçesi; Bir besi yeri hazırla böle şekerli mekerli, etsuyu fln kullan. Sonra orda küf üresin. Mantar ilaçlarını araştır, küf mantarlarının en kolay direnç geliştirdiği (prespektüste yazar) ilacı bul. Üzerine sür ilacı, hayatta kalan mutasyonlu olur.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 http://www.radikal.com.tr/veriler/2002/03/25/haber_32858.php Cep telefonu, bilgisayar oyunu ve tuşlarla birlikte büyüyen 25 yaş altı gençlerin başparmakları, diğerlerinden 'farklı'! öğretmenine bunu kanıt olarak sunup ben olmuşum mutasyon diyebilirsin.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ne mutasyonu lan dünyada daha var mı öle bişey çizgi romanlar dışında anaa..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 En başından beri dirençli olmıcak mantarlar yannız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 saol qui. Bu arada hayal falan kurmuyorum xmen falan da izlemem.(tamam izlerim:) ) sadece fikrinizi alayım dedim yapacam demedim. ama quinin fikri iyiye benziyo. bi deneyecem.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 zaman lazım mutasyon için yoksa olabilir ama çok iyi güvenlik önlemi alman gerekir yoksa üçüncü bacağın çıkar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: NuKe, 27 December 2003 21:52 tarihinde demiş ki: ya onu bende biliom da nerden bulcam uv ışınını? sorun o zaten. Bi de hangi hayvana uygulasam? böceklerden karınca ilk aklıma gelen. Ya da sinek. şimdi bi adet böcek alıyosun en hamamböceğinden atıyosun micro dalga fırının içine şöööle 2dk boyunca güzel bi haşlıyosun al sana ultraviole ışınına maruz bırakılmış hamamböceği ha sorarsan ki "böle yapınca hamamböceğinde ne gibi değişmeler olur?" ben de bilmiyorum sen hele yap görürüz ondan sonra ha baktın hayvanın dış görünümünde bi değişiklik yok hemen eline bi uhu bi de böle herangi bi yerden toplanmış bi kıl yumağı alıyosun (kendi bacağından fln kopar). hayvanın kanatlarını kaldırıp arasına uhu döküyosun ve kıl yumağını buraya yapıştırıyosun ve kanatlarını kapatıyosun. bölece elinde şöle bi hayvan oluyo: microdalga fırına girip ultraviyole ışınına maruz bırakılma suretiyle kıllanmış hamamböceği madem hocan salak yer bunu[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 :lol: o kadar da deil yane :lol:[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Benim bildiğim mutasyon için birkaç nesile ihtiyacıon var yani dönem ödevi süresi yetmez bence bide eğer ben bi biyoloji öğretmeni olsam ve öğrencim mutasyon geçirtmeyi başarsa değil 100 vermek makamımı verirdim[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mutasyon demiş adam abi evrim dememiş. Aşmışsınız. Mutasyon anlık bir olaydır. Hepinizin gözdeki retinası her saniye binlerce mutasyon geçiriyor mesela şu anda.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Hepimiz mutantız (beni bildiğim retina mutasyon değil akumudasyon geçiriyo)[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar