Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Silver Serpents Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar eski bildigimiz silver serpents sponsor buldu ve acıldı eski scriptler hersey eskisi gibi sadece acclar haric sizleride bekleriz www.oyunkulubu.com acmıs bende girdim silverda tanıdığınız herkes burada oynuyor Sizleride bekleriz iyi günler....
Mesaj tarihi:
vay bea orası kapalımıydı . benim ilk oynadığım serverdi zamanında :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Web Link Çalışmıyor Sanırım www.uo.tr.tc miydi neydi ya orasida calısmıor gecen gun arkadasdan almıstım adresini fakat kaybetmisim :([hline]I'm Dead Human
Mesaj tarihi:
sanmiyorum gercek ss olduguna cunku oranin owner i CoLoNeL di onun ise sponsor a ihtiyaci yok yani :) turkiyede ki en iyi network culerden biridir kendisi.Istedigi anda istedigi kadar server i atlas te host ettirebilir.Nerden biliyorsunuz dersenizde bende SS ilk zamanlaridaki dev. oxy :)[hline]tIger
Mesaj tarihi:
hayir www.uo.com.tc yani bir yonledirme adresi değil direk domaim adıdır aklınıza yonlendirme gibi seyler gelmesin sadece www.hotmailturk.com maillerini kabul ediyo sponsorluk antlaşması nedniyle.

Iyı oyunlar....
  • Yeni Oluştur...