obi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 arkadaşlar eski bildigimiz silver serpents sponsor buldu ve acıldı eski scriptler hersey eskisi gibi sadece acclar haric sizleride bekleriz www.oyunkulubu.com acmıs bende girdim silverda tanıdığınız herkes burada oynuyor Sizleride bekleriz iyi günler....
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 vay bea orası kapalımıydı . benim ilk oynadığım serverdi zamanında :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
extacy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eevet ss acıldı ama sitesini kaybetmistim bide kayit basvurusunda bulundum oraya acc acilmio mail bilmemne dio[hline]You Dead
extacy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Web Link Çalışmıyor Sanırım www.uo.tr.tc miydi neydi ya orasida calısmıor gecen gun arkadasdan almıstım adresini fakat kaybetmisim :([hline]I'm Dead Human
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Sanırım Su anda Server Kapalı!!
tig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 sanmiyorum gercek ss olduguna cunku oranin owner i CoLoNeL di onun ise sponsor a ihtiyaci yok yani :) turkiyede ki en iyi network culerden biridir kendisi.Istedigi anda istedigi kadar server i atlas te host ettirebilir.Nerden biliyorsunuz dersenizde bende SS ilk zamanlaridaki dev. oxy :)[hline]tIger
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Server Owner George Colonel Olmadıgını Nerden Biliyorsn.. İsmini Degistirmis Olamaz mı? [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 26 December 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
ucantekme Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Zamanında benim kardeşim ordaydı Clarissa adı bilen varmı :)
obi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hayir www.uo.com.tc yani bir yonledirme adresi değil direk domaim adıdır aklınıza yonlendirme gibi seyler gelmesin sadece www.hotmailturk.com maillerini kabul ediyo sponsorluk antlaşması nedniyle. Iyı oyunlar....
Öne çıkan mesajlar